Magazin > Film & Glasba & TV
24698 ogledov

Na Planet TV bo hujšala mama dveh znanih Slovenk

Andraž Bedene, biggest loser
1/12
Planet TV
To so tekmovalci nove sezone šova The Biggest Loser Slovenija. Šov se začne v ponedeljek.

PIA HAJDARI
Starost: 24
Kraj: Velenje
Pia, ki jo prijatelji kličejo tudi Pika, je bila včasih prava športnica, a je trening opustila zaradi težav s koleni. Nekajkrat je že poskušala izgubiti težo, a ji je zaradi pomanjkanja motivacije spodletelo. Po izobrazbi je tehnik zdravstvene nege, sicer pa se z veseljem ukvarja z ličenjem. Njena velika želja je zasijati v poročni obleki.

GAJA ROZMAN
Starost: 20
Kraj: Tržič
Gaja obožuje živali, doma ima kar tri pse, in rada hodi v hribe ter uživa v motokrosu, s katerim se sicer ukvarja njen brat. Živi s svojo 90-letno babico, ki ji hkrati tudi pomaga. V ljubezni je doživela razočaranje, saj je fant ni sprejel takšne, kot je. Zdaj si želi shujšati ter pokazati, kdo in kakšna je lahko.

PETRA PINTARIČ
Starost: 24
Kraj: Ptuj
Tudi Petra ima težavo najti prave kopalke zase, predvsem jo ovira veliko oprsje, zaradi katerega sliši veliko zbadljivk. Želi si nositi konfekcijsko številko 38. V prostem času rada gleda televizijo in se druži s prijateljicami, njena vzornica je tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić.

BELMA LJUTIČ
Starost: 36
Kraj: Grosuplje
Belma je poročena mati treh otrok, ki jo moti zbadanje zaradi kilogramov, še posebno jo zaboli, ko se ob njeno težo obregnejo njeni otroci. Pravi, da je sicer vesela in nasmejana. Dela v trgovini, a še raje bi delala z otroki v vrtcu.

MAJA GOVEK
Starost: 42
Kraj: Polzela
Tudi Maja si želi nositi drugačna oblačila, a se ji zdi, da jih zaradi odvečnih kilogramov ne more. Je mama dveh otrok, v prostem času pa rada poje. Nekoč je bila prava športnica, saj je trenirala badminton, rokomet in odbojko, a ti časi so žal minili. Zdaj bo Maja v šovu The Biggest Loser Slovenija dobila priložnost obuditi svojo športno žilico in se znova predati aktivnemu življenju.

VESNA HOJNIK
Starost: 55
Kraj: Polenšak
Vesna je tekmovalka, ki si ne želi le izgubiti kilogramov, ampak tudi spoznati budno oko kamere. V resničnostnih šovih sta se namreč preizkusili tudi njeni hčerki Bernarda in Špela, a sama meni, da se v primerjavi z njima ne bi tako hitro predala. Vesna je najstarejša tekmovalka tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija.

Bernardo in Špelo smo sicer spoznali v šovu Kmetija: Nov začetek.

ANDRAŽ BEDENE
Starost: 30
Kraj: Sevnica
Vedno nasmejani Andraž je navdušen nad tetovažami, kilograme pa je začel pridobivati, ko je delal kot varnostnik. Pred kratkim je že tretjič postal očka, najbolj pa ga je prizadelo, ko mu je najstarejša hčerka rekla, da mora shujšati, če jo želi peljati v šolo. Odvečni kilogrami ga ovirajo tudi pri sprehodih in odločen je, da bo to spremenil.

FERID TALUNDŽIĆ
Starost: 33
Kraj: Ljubljana
Ferid je oče dveh otrok, ki je v preteklosti treniral različne športe, zdaj pa rad predvsem keglja in igra biljard. O sebi meni, da je iskren in čeprav priznava, da je tekmovalen, je po drugi strani tudi umetniška duša. V prostem času riše karikature, najbolj pa je razočaran, ko mu ne uspe doseči zastavljenih ciljev.

VALTER JALŠOVEC
Starost: 45
Kraj: Prevalje pod Krimom
Valter je aktiven človek, ki se je v preteklosti ukvarjal z različnimi športi, ne ustraši se niti skoka s padalom in je motorist. Je tudi oče dveh otrok, a ga teža ovira pri aktivnem ukvarjanju z otrokoma. Želi si, da bi lahko svoja otroka naučil smučati. Zaposlen je kot radiolog.

DENIS PRAJNDL
Starost: 25
Kraj: Tomaška vas
Denis je prostovoljni gasilec, sicer pa je voznik viličarja v skladišču. Čeprav so njegovi starši zelo verni, sam poudarja, da je ateist. Prepričan je, da je razočaral starše, najbolj pa ga boli, ko mu mama očita, da je predebel. Je nekoliko zadržan, a vseeno se je odločil narediti korak k boljšemu življenju in spopadu s kilogrami.

SEBASTJAN NOVAK
Starost: 39
Kraj: Maribor
Sebastjan ima kar šest otrok, a se zaradi prekomerne teže ne more ukvarjati z njimi toliko, kot bi si želel. Družina mu vliva moč in ga podpira pri boju s kilogrami, sicer pa Sebastjan pravi, da bo imel toliko otrok, kolikor jih bo Bog dal. V preteklosti je že poskušal shujšati, a je bil pri tem precej neuspešen. Po poklicu je mehatronik.

CRISTIAN BARANAŠIČ
Starost: 34
Kraj: Škofljica
V preteklosti je Cristian igral košarko, a ti dnevi so žal že pozabljeni in kilogrami so se začeli nabirati. Zdaj se je Cristian odločil, da obrne nov list v svojem življenju. Je oče dveh otrok, ki sta dvojčka, s partnerico pa sta skupaj že 15 let. Sicer je zaposlen kot informacijski tehnolog in je zelo uspešen pri delu z ljudmi, saj velja za zanesljivega in za dobrega mentorja.

 

 

Komentarjev 2
  • dragec 20:02 28.februar 2019.

    Znane Slovenke??????