Magazin > Film & Glasba & TV
4484 ogledov

The Biggest Loser: Je za Gajino bolezen kriva ljubezen?

Gaja Rozman, biggest loser Planet TV
Po vseh težavah in preiskavah, kdo bi si mislil!?

Najprej urgenca, nato morebitna nosečnost, na koncu pa se je izkazalo, da so Gajine težave psihosomatskega izvora. Ko so po dodatnih preiskavah izključili nevarne bolezni, ji je zdravnik sporočil: "Težave pri ljudeh, sploh kar se tiče želodca, so pogosto psihosomatskega vzroka. Tako je, kot kaže, tudi v tem primeru. Pomlad je in tudi ljubezen gre skozi želodec."  

Bi bil za Gajine težave lahko kriv Gregor? Golobčka sta si odkrito naklonjena, Grega pa se je po Gajinem prihodu iz bolnišnice prostovoljno odločil, da se preseli v njeno sobo in ji dela družbo. Gajo je to vidno ganilo, kar je povedala tudi v kamero, sploh ker se je za tako prijazno gesto odločil sam.

Svetlolasa tekmovalka bo lahko tako še naprej topila kilograme v šovu. Sicer pa je Gajina rdeča ekipa ta teden pri izzivu pogrnila, saj je šla zmaga na kolesarskem izzivu prvič v sezoni v roke modrih in trenerja Jana, ki so prekolesarili dobri 14 kilometrov več kot Natašina rdeča skupina.

Vesna Hojnik, biggest loser Magazin Na Planet TV bo hujšala mama dveh znanih Slovenk Nataša Gorenc The Biggest Loser Magazin Kar dva tekmovalca potrebovala pomoč, Nataša v solzah!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice