Magazin > VIP
14701 ogledov

Tako je v Portorožu užival mlad slovenski milijonar

Kempinski Palace Portorož MK Group
Fant zna uživati življenje!

34-letni Damian Merlak je bil še pred nekaj leti dolgolas fant, ki je kupoval nenavadne računalniške komponente, pri 27-tih je zaslužil svoj prvi milijon, leta 2018 pa se je s 124 milijoni uvrstil na osmo mesto na lestvici najbogatejših Slovencev.  Merlak je sicer obogatel s podjetjem Bitstamp, eno največjih borz s kriptovalutami na svetu. O njem se je veliko govorilo, ko je lansko leto v Bohinju kupil štiri propadajoče objekte, med njimi tudi legendarni hotel Zlatorog. 

Mladi milijonar sicer živi na Malti, a ga zadnje čase zelo pogosto videvajo v Portorožu, kjer je s prijatelji preživel tudi pretekli konec tedna. Opažen je bil na glavni Portoroški plaži, kjer je med sprehodom sproščeno kramljal s še dvema prijateljema, fantje pa so delovali povsem nevpadljivo. Se je pa Damian na Instagramu vseeno pohvalil z vožnjo v rdeči raketi oziroma avtomobilom BMW Z4 Roadster, ki z dodatno opremo stane okoli 80 tisoč evrov. Fantje so očitno zelo uživali v vožnji čez Portorož. 

Nam pa je lansko leto razkril, če njegovo bogastvo privlači tudi "povzpetnice".  "Ha ha, povpraševanja je vsekakor več. Ampak, saj veste kako je, 90 odstotkov žensk lovi 10 odstotkov moških. Težava je samo v tem, da je večina v življenju naredila toliko 'napačnih potez', da za nekoga, ki nekaj da na svoj ugled, to preprosto ne pride v poštev," je za zurnal24.si povedal Merlak. No, Damian je očitno le našel takšno, ki za sabo nima "napačnih potez". Domači mediji so na začetku leta namreč poročali, da je njegovo srce ukradla manekenka, plesalka in magistra etnologije in kulturne antropologije Tina Mentol, ki je na odru EME nedavno spremljala pevko Gajo Prestor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paparazzi #bmwz4

A post shared by Damian Merlak (@damianmerlak) on

 

Komentarjev 2
  • alen009 09:22 09.junij 2020.

    Vsa čast temu fantu, sploh za potezo nakupa hotelov in investicije v njih.

Sorodne novice