Magazin > VIP
6543 ogledov

Žgečkljivi video: Obline Špele Grošelj prekriva le nežna pena

Špela Grošelj Instagram
Kako čutno je razveselila svoje oboževalce!

"Preden 2019ko odpihne(m), je čas za banjo, vonj po cimetu, sproščanje, 'inventuro' … pa tudi za razmislek o novih planih, ciljih in željah," je Špela Grošelj zapisala na Instagramu in objavila vroči video, v katerem se namaka v kopalni kadi. Špela je s svojimi božanskimi oblinami vedno znala buriti domišljijo in čeprav nam je pred kratkim zaupala, da je letos na telovadbo povsem pozabila, pa se ji to prav nič ne pozna. Še vedno je vredna greha in to ve tudi njen Gregor Kirsch, ki se ji pogosto pokloni tudi z romantičnimi javnimi objavami. Par je letos sicer skupaj nastopil v priljubljenem šovu Zvezde plešejo in odlična Špela je priplesala vse do finala, kjer pa je slavila Tanja Žagar

"Včasih sem trenirala petkrat na teden, tudi ob vikendih, letos pa sem zelo popustila. Nisem za zgled, kar se na mojem telesu pozna in se ne morem sprenevedati, a se s tem ne obremenjujem. Glede prehrane in treningov nisem najbolj pridna. Druga zgodba pa je Grega, ki ima  prirojeno vojaško disciplino. Se ne zgodi, da bi on spustil trening, ki mu je vsakodnevna rutina že ob šestih zjutraj. Jaz nisem, on pa je zelo discipliniran," nam je pred kratkim zaupala Špela, ki pravi, da bosta z Gregorjem danes verjetno praznovala s prijatelji, nato pa odhitela polniti kovčke, saj se 3. januarja že odpravljata na toplo, v Vietnam. Grošljeva si namreč že dolga leta privošči januarski oddih v toplih krajih, ko se vrne, pa bo oboževalce pocrtljala z novim hitom, prav tako pa nam je zaupala, da se ne bi branila dobre televizijske ponudbe. Kot voditeljica je sicer še vedno prisotna na različnih prireditvah in dogodkih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice