Magazin > VIP
72124 ogledov

Tako dobičkonosen posel ima fant Špele Grošelj!

špela grošelj
1/6
Gregor Poljanec Kirsch, ki je ob svojem slavnem dekletom zaplesal tudi v šovu Zvezde plešejo, ima  posel, ki mu prinese tudi 400 evrov na noč!

Nekdanji vojak in svetovalec za prehrano Gregor Poljanec Kirsch, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Zvezde plešejo, je iz "boja za preživetje" ustvaril zelo uspešen posel. Na Bledu namreč oddaja elitni apartma, za katerega na vrhuncu sezone dobi 400 evrov na noč. Trenutno je polno zaseden, na spletni strani Booking pa ima odlično oceno, kar 9,9.

"Drugače tu živim, a apartma oddajam turistom. S tem sem začel nekaj let nazaj. Stanovanje sva naredila z bivšo, da sem poplačal kredite, pa sem začel oddajati. To se je izkazalo za super odločitev in s tem nadaljujem. Včasih je dobro, da si primoran nekaj naredit, ker če si neprestano v coni udobja, ni v redu. Ni pa to moj edini zaslužek, imam še trgovino s prehranskimi dopolnili, služim tudi na Instagramu. A bolje, da čim manj povem, ker Slovenci radi iz muhe naredijo slona. Veliko je nevoščljivosti, delati pa se ne da nikomur," pravi Gregor. 

Zaslužek pravi, da je dober, a je tudi dela veliko. "V sezoni najem stane 400 evrov na noč, izven pa 300 evrov ali manj. A to ni veliko. Gre za 160 kvadratov, za 6 oseb. Med sezono sem polno zaseden, rezervirajo že po novem letu. Res jim nudim vse, sploh glede čistoče in opreme. Za čiščenje skrbim sam, je kar veliko dela, a gre, včasih mi pomagajo prijatelji. Seveda svoje vzame še Booking in turistična taksa, a se ne splača goljufati, tistih nekaj odstotkov z veseljem dam," še dodaja. 

Fotografije luksuzne nastanitve si poglejte v galeriji. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • Lavdan 12:50 20.julij 2019.

    Za Špelo bo tole najbrž premalo.

  • AnzeSmolej 15:19 11.julij 2019.

    Fajn, jaz mu privoščim, samo ženske naj se merka ker na koncu lahko ostane brez vsega.

  • pa 07:42 11.julij 2019.

    Kaj mu nuca...

Sorodne novice