Magazin > VIP
28102 ogledov

Špela Grošelj in Gregor Kirsch: Toliko stanejo sobe na njuni križarki

špela grošelj
1/2
Instagram
Z Gregorjem uživata v Vietnamu.

Pevka Špela Grošelj vsak januar pobegne na toplo. Letošnjo destinacijo je izbral njen partner Gregor, ki se je odločil za Vietnam. 

"Vedno me vleče v Azijo, tam se dobro počutim. Nikoli ne grem izležavat v draga letovišča, pač pa vedno veliko potujem, jem tudi na ulici, v hostlih sicer ne spiva, si pa vedno želiva začutiti utrip dežele. Azija je bistveno ugodnejša, zato to ni zelo drag oddih," je pevka za naš portal povedala pred potovanjem.

Precej drago pa je kratko križarjenje po zalivu Halong, kjer je 3000 apnenčastih otočkov z nekaj kraškimi jamami. Pred rezervacijo križarke se je par dobro pozanimal, kaj se splača in kaj ne. Odločila sta se za podjetje Mon Chéri Cruises, nad katerim sta bila navdušena.

Imela sta sobo, veliko več kot 70 kvadratnih metrov in s prečudovitim razgledom. Kot je razložila Špela, sobe stanejo med 275 in 600 evrov. V to ceno so vštete tudi različne aktivnosti, med drugim tudi kuharski tečaj. Par vsem, ki razmišljanju o križarjenju, priporoča dve nočitvi. 

Komentarjev 4
  • sam50 13:19 08.januar 2020.

    Ja,baje da računajo sobe po kilaži,pa je malo prizadeta-komu sploh mar med večtisoč turisti,ki so na isti križarki,koliko stane križarjenje....

  • tone51 10:44 08.januar 2020.

    ah pujsa pepa

  • tudbognasvečnereši 10:37 08.januar 2020.

    Za posrat.