Magazin > VIP
71983 ogledov

S tem znanim Slovencem so na zmenku ujeli Špelo Grošelj

Špela Grošelj Instagram
Ali se med njima kaj plete?

Špela Grošelj samsko življenje uživa na veliko, a morda le ni več tako samsko? Pevko so ta teden namreč ujeli na zmenku z znanim slovenskim igralcem in voditeljem Janom Bučarjem. Pevka in igralec sta ob žlahtni kapljici in narezku uživala v znanem ljubljanskem lokalu Dvorni bar. Oba urejene od glave do peta, Špela v beli poletni obleki, Jan pa v lični srajci. Menda je bilo težko razbrati, ali gre za romantični ali le prijateljski zmenek, zato smo to preverili pri Janu. 

"Zmenek je bil zgolj prijateljski. Za predstavo Rumena luna, ki jo režira Primož Ekart, sem napisal in uglasbil komad, zato me je zelo zanimalo mnenje mojih glasbenih kolegov. Tisti dan sem se tako dobil tako s Špelo kot z Omarjem Nabrom. Predstavo, v kateri bom nastopil tudi sam, bomo igrali v sklopu Odra pod zvezdami," je zaupal Jan in povedal, da je trenutno absolutno samski in da sta s postavno Grošljevo le prijatelja.  

jan bučar | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Špela pa ima očitno veliko znanih in vplivnih prijateljev, pred kratkim je namreč z družbo počitnikovala na jahti slovenskega kriptomilijonarja Damiana Merlaka

Komentarjev 14
  • munja 07:02 29.julij 2020.

    Kaj res nimate o čem drugem pisat??

  • bločan 16:22 24.julij 2020.

    Naj naj novica...Res za kozlat.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 15:54 24.julij 2020.

    Vse je res,videl na lastne oči... .Jan je pijan padel po stopnicah,Grošljeva je zaradi prevelike količine alkohola kuzlala... .Pol je prišel Mario Galunič in njega in Špelo nabrisal v rit... .Nekaj minut kasneje pride še Faki iz Kmetije in nabriše ...prikaži več še on Grošljevo... .

Sorodne novice