Magazin > VIP
8482 ogledov

Znana Slovenka priznala še dva lepotna posega, tako je videti sedaj

Katarina Benček Instagram
Spet obiskala znano lepotno kirurginjo …

Podjetnica, pisateljica in spletna vplivnica Katarina Benček je ena redkih znanih Slovenk, ki odkrito govori o svojih lepotnih operacijah. Pred kratkim si je privoščila še dva nova posega … 

Benčkova je v preteklosti že spregovorila o tem, kako si je predel okoli oči osvežila s hialuronom, lansko leto pa se je odločila tudi za povečavo oprsja. Za Katarino lepotni popravki po tridesetem niso bav bav, a vse v mejah normale. Še vedno si namreč želi ohraniti svoj videz in ga s popravki le pomladiti, ne pa spremeniti. 

Pred kratkim si je obraz tako osvežila z mezo nitmi in s tem privzdvignila svoj obraz, ki ji počasi vpada. "Z dr. Ivono Igerc smo snemali učni video za bodoče lepotne kirurge, tako da so mi za ta namen z mezo nitmi naredili lifting obraza in v ustnice dali malo polnila. Mezo niti se uporabljajo za dvig obrvi, nosu ali lifting obraza, meni so poseg naredili v lokali anesteziji, tako da ni bolelo, čutiš pa vseeno malo. Takšen lifting drži leto in pol, rezultati so vidni takoj, še lepše po mesecu dni. Meni je vstavila tri niti, takšni posegi pa stanejo od 600 do 1500 evrov," je razkrila Katarina. 

Tako je videti po posegu ... 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice