Magazin > VIP
169604 ogledov

Ta naš sanjski par je nastal, ker mu je Katarina Čas zlomila srce

Aljoša Bagola Instagram
Danes sta srečna že več kot desetletje …

Oglaševalski guru, pisatelj in predavatelj Aljoša Bagola ter ena naših najuspešnejših igralk Iva Krajnc Bagola veljata za usklajen par že od leta 2011. Pred osmimi leti sta svojo ljubezen okronala z rojstvom hčerke Sofije, pred petimi pa še s sanjsko poroko. Aljoša pa prav nikoli ne pozabi na osebne praznike svoje soproge in njunega razmerja ter ji s prelepimi besedami vedno čestita tudi na družbenih omrežjih. 

Čeprav imata oba zahtevni karieri, nikoli ne pozabita drug na drugega. "Idila je navidezna. Za odnos je treba trdo delati, se upoštevati, poslušati in razumeti. Ljubezen je zgolj nagrada za vložen trud v razmere, ki ga nikoli ne smeš jemati za samoumevno," o svojem zakonu pove Bagola.

Aljoša pa je Ivo skoraj da ne priklical v svoje življenje. To se je zgodilo po tem, ko se je leta 2010 razšel s Katarino Čas, ker se je ta vrnila v objem Lada Bizovičarja, in mu zlomila srce.  Aljoša je takrat na obisku pri teti zagledal revijo, v kateri je bil intervju z Ivo in pomislil, da bi moral biti z njo. Dva tedna kasneje jo je res osebno spoznal na prireditvi Viktorji in vse ostalo je zgodovina.

Iva Krajnc | Avtor: instagram instagram

Komentarjev 7
  • mici79 08:58 16.november 2021.

    Njeni bivši že oddani in imajo družino, ona pa še kar sama....

  • Jako 14:25 14.november 2021.

    Lep parček, nadvse simpatičen. Naj traja harmonija. Usoda je Aljošu namenila krasno žensko, lepo, na vse simpatično.

  • Avatar jate
    jate 18:40 13.november 2021.

    tudi katarini Čas bo nekdo zlomil srce,takrat se bo tudi njej iztekel čas srcelomstva.

Sorodne novice