Magazin > VIP
97162 ogledov

Severina zaljubljena do ušes, to je novi izbranec

Severina
Govorice, da sta par, vse glasnejše …

Po šestletnem zakonu in ločitvi od bivšega nogometaša Igorja Kojića, s katerim sta že zadnje leto živela ločeno, pevkini prijatelji pravijo, da je spet zaljubljena. Po Beogradu se šušlja, da gre za srbskega producenta Filipa Miletića (41), Severininim prijateljem pa je med večerjo v mondeni zagrebški restavraciji ušlo, da je njihova prijateljica spet zelo zaljubljena. 

Seve in Miletić sicer poslovno sodelujeta že več kot deset let, on je tudi podpisan pod njene hite Brad Pitt, Uzbuna in Italiana. Že takrat se je po srbskih medijih pisalo, da je markantni Miletić zaradi Seve razdrl zaroko. 

Kakorkoli, pevka in producent sta od njene ločitve nerazdružljiva. Miletića so paparaci že fotografirali, kako je odhajal iz njenega stanovanja, na valentinovo so ju ujeli, ko ga je nežno poljubila, Seve je tudi objavila skupno fotografijo v kopalkah, skupaj pa sta se pojavila na promociji knjige Dimitrija Popovića. Nedavno sta ponovno pozirala skupaj, in sicer za Filipov rojstni dan, ko je pevka v roki držala torto z napisom: "Ljubimo te." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Komentarjev 3
  • Ender3 17:55 30.oktober 2021.

    Seva se zna dobro prodajat, sva čast ji.

  • Janez_53 13:26 30.oktober 2021.

    Izgleda, da jo srbski mladci vseeno bolj privlačijo, kot hrvaški.

  • sam1 09:39 30.oktober 2021.

    Kako je že šla tista stara zabavna-zaljubim se 5-6 puta,u roku od šest milijona,pardon minuta.....

Sorodne novice