Magazin > VIP
16813 ogledov

Severinin Igor ne izgublja časa, oko vrgel na pnevmatično starleto!

Mimi Oro Instagram
Kjer je dim, je tudi ogenj, pravijo ...

Čeprav Severina in njen, sedaj že bivši, soprog skupaj ne živita že od lanskega leta, sta se uradno ločila šele pred kratkim. In Igor Kojić ne izgublja časa. Po poročanju srbskih medijev naj bi se zbližal s svetlolaso in bujno starleto Milico Živanović, znano kot Mimi Oro. 

Spoznala naj bi se na eni izmed zabav na splavu, a Igorjevi prijatelji pravijo, da je glede novih poznanstev zelo skrivnosten. Prijatelji predvidevajo, da se druži z nekim dekletom, a jim njenega imena ne želi razkriti. Za medije so še razkrili, da se je Igor po ločitvi povsem spremenil. Če je v zakonu s Severino obiskoval samostane, naj bi mu šle sedaj po glavi le zabave. Na eni izmed njih je bil viden tudi z Mimi, s katero sta ves večer sedela skupaj, a si nista izmenjevala nežnosti. 

severina | Avtor: Profimedia Profimedia

Svetlolasa starleta pa je za srbski Telegraf tudi komentirala prijateljevanje s Kojićem: "Igor je krasen, dolgo se poznava in všeč mi je njegova energija. Ne bi govorila o tem. Ljudje govorijo vse sorte, važno je, da jaz vem, kaj je res."

Komentarjev 1
  • Dusan12 19:38 02.oktober 2021.

    Pa ja ne, na Natašo Sukić, se mi je kar zdelo, zadnje čase, da nekaj nase

Sorodne novice