Magazin > VIP
8039 ogledov

"Severina ni s sinom izkoristila niti polovice dodeljenega časa"

Severina Instagram
Bivši partner povedal svojo plat zgodbe …

Ta teden je za srbske medije spregovoril Milan Popović, bivši partner pevke Severine in oče njenega otroka, za katerega se na sodišču "pulita" že več kot šest let.

Milan Popović je za srbski Kurir spregovoril o vojni za skrbništvo nad sinom, ki jo bije z bivšo partnerko, balkansko zvezdnico Severino. Pravi, da se v medijih nad njim vrši medijski linč, medtem ko je Severina prikazana kot mučenica, ki so ji na silo odvzeli sina. Razkril je, da Severina v 20 mesecih, odkar je skrbništvo nad sinom dobil on, ni izkoristila niti polovico terminov s sinom, ki so ji bili dodeljeni, temveč ga je dala v vartvo tretjim osebam, po Popovićevih beseda menda celo dostavljavcu hrane. 

"Ko sem ji nedavno ponudil, da je otrok z njo, mi je odgovorila, da ona ni moja varuška, da mi bo čuvala otroka, medtem ko sem jaz na poti. Pa o čem mi govorimo, ljudje, o še enem medijskem cirkusu, katerega cilj je, da iz mame napravi žrtev," je povedal Popović in dodal, da njegov sin vse te stvari že zna prebrati in da se zato na vso moč trudi, da ga zaščiti.

Poleg tega pa je povedal, da je proti Severini vložil še eno tožbo, ker naj bi njunega sina nagovarjala, naj sodišču pove, da si želi živeti z njo, kar pa je protizakonito, zato si Popović tudi prizadeva, da sodišče sinove želje ne upošteva. 

severina, milan popvić | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:54 05.avgust 2021.

    Pa kaj če ga ni. Važno da se na oblečena kot pocestnica pojavlja na odrih.

  • Avatar karjola
    karjola 10:02 05.avgust 2021.

    Ja ni kaj, tako je to. Če bi se tisti dan jugala v drvarnici namesto na barki ....

  • Joseph_Smith 10:01 05.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice