Magazin > VIP
29807 ogledov

Četrt milijonski dolg: Severina finančno tone

Severina Instagram
Po poročanju srbskega Informerja naj bi bila najbolj slavna balkanska pevka v globokih dolgovih …

Severina že več kot leto dni ni nastopala, kar jo je pripeljalo do velikih dolgov. Po poročanju Informerja ne more izplačati plač zaposlenim, dolžna pa je tudi državi. Pevka je lastnica podjetij DUK produktion in Dobrodošao u klubu, z menedžerjem Tomico Petrovićom pa sta solastnika podjetja Muzičkog program. Zaradi koronavirusa dejavnosti njenih podjetij stojijo, Severina menda ne mora izplačati niti plač in prispevkov zaposlenim, po poročanju dobro obveščenega vira, pa si je nabrala dolga v višini 226.666 tisoč evrov. 

S Tomico sta se pred dvema letoma sicer poslovno razšla, ker se menda ni ujel z njenim soprogom Igorjem Kojićem, a ga je pevka spet postavila na čelo vseh treh podjetij, ko je z možem ohladila odnose. Sedaj upa, da bo pod vodstvom Tomice rešila svoje posle in dolgove.

Severina naj bi od države sicer dobivala pomoč, 1500 evrov na zaposlenega, a ji to žal ni pomagalo, da bi splavala iz rdečih številk. Trenutno večinoma služi z oglaševanjem na Instagramu, kjer ima 1,3 milijona sledilcev. Kot še poroča Informer, naj bi za oglasno objavo računala debelih 6000 evrov. 

Komentarjev 7
  • turob 00:42 10.marec 2021.

    en internet koncert za fene po Balkanu po 10€ pa je 10mil v plusu..

  • Avatar jate
    jate 18:34 09.marec 2021.

    naj posname pornič,če prej ni znala dat velike šoldke na stran za hude cajte..

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:08 09.marec 2021.

    Pevcem v korona časih sigurno ni lahko ampak glede na to kakšni denarji so se pri Severini obračali, 200.000 eur ne bi smel biti tako hud problem, ali pač? Smili se mi pa ne. Dosti hujših primerov!

Sorodne novice