Magazin > VIP
3716 ogledov

Video: Severina o trpljenju, ki traja že deset mesecev

Severina Jani Ugrin
Ganljiv zapis in posnetek hrvaške glasbene dive …

Ena največjih balkanskih zvezdnic, Severina Kojić je v srce parajoči objavi sporočila, kako se počuti zadnjih deset mesecev, odkar ji je sodišče odvzelo skrbništvo nad sinom Aleksandrom.  

"Nič ne boli bolj od pogrešanja otroka. Tako je hotela narava. In dala nam je moč. Da se borimo, zdržimo. In borila se bom. V tej agoniji je tisto, kar najbolj peče, kot da bi imela v želodcu stalno žerjavico, krivica, saj je, kot da jo nihče ne sliši in ne vidi. Verjemite, včasih tudi najmočnejše srce težko nenehno bije. In vsak utrip pusti eno brazgotino. In tako že deset mesecev. Danes je dan, ko se srce ustavi. Polnih deset mesecev od 'začasnega ukrepa', s katerim so mi vzeli otroka. Ta 'začasni ukrep' je odredil, da otrok pri meni prespi dvakrat na mesec. Da ga med delavnim tednom vidim 10 ur in vsak drugi konec tedna, ki se začne s soboto ob 10. 00. In tako že deset mesecev. 'Začasno.' Počutite se, kot da vašega najglasnejšega krika nihče ne sliši. Ali ne želi slišati. Ampak jutri je nov dan," je na Instagramu zapisala Severina in zraven objavila video s sinom in legendarno skladbo Celine Dion My heart will go on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[MY Heart will go ON] Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… #myson #myfirst #mylast #myeverything #celinedion #myheartwillgoon #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice