Magazin > VIP
4975 ogledov

Severina potrdila: "Imam koronavirus"

Severina
Pevka Severina je prek Instagrama sporočila, da je okužena z novim koronavirusom.

Severina je potrdila, da je zbolela za novim koronavirusom. "Čeprav nimam nobenih simptomov, sem danes dobila potrditev, da sem pozitivna na covid-19, medtem ko je bil test mojega sina negativen. Zjutraj takoj po tem, ko me je kontaktiral epidemiolog, sem sprejela vse potrebne ukrepe. Takoj sem obvestila otrokovega očeta in sina v dogovoru z očetom dva dni pred predvidenim datumom predala očetu, da bo lahko samoizolacijo preživel z njim, kljub negativnemu testu," je zapisala pevka. 

Severina je otrokovega očeta prosila za spoštovanje zasebnosti, da ne bi prišlo do stigmatizacije otroka. "Vendar pa se je 20 minut za tem, ko je oče prevzel otroka, v srbskih medijih pojavila novica, da sem se okužila 'med zabavanjem po Dalmaciji skupaj z otrokom'."

Pevka pravi, da nima simptomov bolezni in da se je okužila od bližnje osebe, verjetno po vrnitvi v Zagreb in ne med dopustovanjem v Dalmaciji. Omenjena oseba je bila včeraj obveščena o pozitivnem testu, zato sta se pevka in sin šla še enkrat testirat, saj je bil rezultat prvega testiranja, ki sta ga opravila, negativen. 

Severina je pozvala medije, še posebej srbske, da se vzdržijo objavljanja nepreverjenih in neresničnih informacij. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

 
Komentarjev 3
  • Avatar Ronteressa
    Ronteressa 23:36 14.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • gregor51 21:38 14.avgust 2020.

    jebe se mi za to kujo...vse za reklamo