Magazin > VIP
25320 ogledov

Opa! Severina temu mlademu Slovencu pošilja srčke

Severina Instagram
Kako ljubko!

Ni skrivnost, da Severina obožuje mlajše moške, tudi njen soprog Igor Kojić, s katerim trenutno živita narazen, a uradno nista ločena, je od 48-letne zvezdnice namreč mlajši 15 let. Nihče sicer ne ve, kaj se dogaja med zakoncema, a na družbenih omrežjih je videti, kot da se Seve z ljubezenskimi težavami ne obremenjuje, saj poletje trenutno uživa v rodnem Splitu, kjer se zabava s prijateljicami. 

Včeraj je objavila vročo fotografijo v kopalkah, na kateri v družbi dveh prijateljic zapeljivo klečijo na postelji in oponašajo filmske Charliejeve angelčke. Seveda je pevka požela na tisoče všečkov, med drugim ji je fotografijo komentiral tudi uspešni slovenski plesalec in koreograf, 31-letni Anže Škrube, s katerim Severina na svojih turnejah in koncertih sodeluje že nekaj let. Pevka se je mlademu plesnemu virtuozu zahvalila tako, da mu je odpisala s srčkom. Opa, je to le prijateljsko ali  …

O Anžetovem ljubezenskem življenju smo sicer nazadnje pisali leta 2014, ko je njegovo srce osvojila kanadska plesalka Deirdre Barnes. Anže namreč živi tudi v Los Angelesu, kjer je že sodeloval s številnimi zvezdniki svetovnega kova. 

Severina | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 1
  • sam1 08:51 24.julij 2020.

    Godine nisu važne,njoj su glavne samo pare....ali kako že gre tista stara pesem ??

Sorodne novice