Magazin > VIP
4663 ogledov

Severino v Beogradu prijela policija

Severina Youtube
Splitsko pevko Severino je včeraj prijela policija.

Hrvaško zvezdnico Severino je včeraj okoli 21. ure ustavila beograjska policija. Pevka je sedela v avtu z zagrebškimi tablicami. Ker v Srbiji velja policijska ura, so možje v modrem preverili, ali ima Severina dokumente, ki bi ji dovolili izhod ob tej uri. Teh pevka ni imela, zato je morala pred sodnika za prekrške. 

Denarna kazen zaradi kršitve policijske ure se giba med 420 in 1300 evrov. Če bi prekršek ponovila, pa bi jo doletela zaporna kazen.

Severina v Beogradu preživlja karanteno pri starših svojega moža Igorja Kojića. V Beogradu je sicer tudi njen sin, ki živi pri očetu.

Pevkin predstavnik za medije, Davor Grgin, je takoj po incidentu pojasnil, kaj se je zgodilo. Pravi, da je Severina včeraj pospravljala svoje stvari, ker se je nameravala zjutraj vrniti v Zagreb. Z  avtom je zapustila dom, saj je pozabila na policijsko uro. "Priznala bo krivdo in plačala kazen,“ je še včeraj pojasnil Grgin in dodal: "Po enem mesecu nenačrtovanega bivanja v Beogradu, kjer je čakala na snidenje s sinom, ni čudno, da je pozabila na omejitve gibanja, ki jih na Hrvaškem ni, pa tudi Srbija se s njimi srečuje prvič. Včeraj je po 32 dneh, tik pred njenim odhodom nazaj v Zagreb, otrokov oče dopustil, da je sina videla za 15 minut." Popovič in njun sin imata oba srbsko državljanjstvo, v Beogradu pa je Severina ostala dan dlje, da bi se prepričala, da je Popović otroka odpeljal v Zagreb, ker se ona ne bo smela vrniti v Srbijo. Ni mu namreč verjela, saj je na vse mogoče načine preprečeval, da sina vidi, in oviral otrokovo vrnitev na Hrvaško, piše Alo.

Severina takšna je danes Magazin Severina se je zredila za sedem kilogramov, takšna je danes
Komentarjev 1
  • sam50 08:49 16.april 2020.

    Ja,članek za prvo stran....