Magazin > VIP
1308 ogledov

Koronavirus: Severina v teh časih bije tudi osebno bitko

severina Instagram
Severina na ulici posnela video in razložila, kaj se dogaja.

Kot je znano, je hrvaška pevka Severina izgubila skrbništvo nad sinom, ki sedaj živi pri svojem očetu Milanu Popoviću

Ta je dečka sedaj, ko se svet boji koronavirusa, odpeljal v Srbijo in pevke ne spusti k otroku, čeprav bi ga lahko po sodni odredbi videla v torek in četrtek med 15. in 20. uro. Pravi, da sta v samoizolaciji. V videu, ki ga je Severina posnela pred vrati bloka, je Hrvatica tudi povedala, da ji sin niti z balkona ne sme pomahati. "Od sobote čakam in molim, da bi lahko videla 8-letnega otroka, ki svoje mame ni videl že pet dni. V soboto mi ga ni dovolil videti, v nedeljo je rekel, da je pri bratih in da mi ga bo dal v ponedeljek. Nato si je včeraj premislil. In ko je končno nastopil današnji dan, dan, ko ne jokam, ne smem objeti sina, ker je oče mojega otroka razglasil samoizolacijo zaradi obiska Avstrije 7. in 8. marca, o katerem me ni obvestil,“ je v zapisu na družbenih omrežjih razložila Severina, v videu pa je dodala, da v času virusa bije še osebno bitko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2.DIO - KAD SRCE BOLI] Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… #vjerujuljubav #vjerujupravdu #rodjenomoje

A post shared by Severina (@severina) on

Komentarjev 1
  • Janez_53 12:57 18.marec 2020.

    Ženska bi se morala otroku bolj posvetiti še preden so skrbništvo dosodili očetu. Po moje ji je otrok to zameril. Kariera in skakanje v vročih hlačkah ni vse. To boš sčasoma spoznala.