Magazin > VIP
37601 ogledov

"S Severino sva se razšla“

severina Profimedia
Razhod spremljajo grde govorice.

Hrvaška pevka Severina je po slabem letu ostala brez menedžerja Alena Ključeja (na fotografiji v ozadju). "Res je, da sva se s Severino razšla. Imel sem težave z zdravjem, zaradi česar nisem bil več sposoben slediti temu tempu,“ je 24sata povedal Ključe in dodal, da o Severini misli le najboljše, o podrobnostih razhoda pa ni želel govoriti.

Omenjeni portal je izvedel, da je imel znani glasbeni menedžer, ki sodeluje z velikimi imeni glasbene scene in organizira največje koncerta na Hrvaškem in pri nas, konec lanskega leta kar dva napada zaradi žolčnih kamnov. Bil je na zdravljenju, a je kljub opozorilu zdravnikov odpotoval v ZDA na pogovore z Andreo Bocellijem glede koncerta v Ljubljani. Tam je doživel še tretji napad. Tokrat so ga v Zagrebu operirali.

Ključe govoric, ki krožijo po hrvaški estradni sceni, češ da sta se s Severino in njenim možem sprla, ne želi komentirati, je pa zanikal, da je med njim in Kojićem prišlo do večjega spora zaradi denarja.

Za Severino je menedžerjev odhod velik udarec, saj Alen velja za zelo vplivnega moškega. Lepotica se je nedavno nazaj razšla tudi s Tomico Petrovićem, ki je bil več let njen menedžer in je skrbel za vse. Njegovo mesto je za kratek čas zapolnil Kojić. Ta poteza se ni izkazala za dobičkonosno, piše 24sata. Pevka naj bi po pisanju hrvaške strani prekinila tudi sodelovanje s prijateljem Edwinom Softićem in stilistom Petarjem Trbovićem, s katerim je sodelovala 12 let. Stilist je povedal, da z ljudmi, ki sedaj sprejemajo njene poslovne odločitve, ni našel skupnega jezika. Govori se, da Trbović ni želel delati v okolju, ki mu poleg Severine poveljuje tudi njen mož ...

Komentarjev 2
  • sam50 15:17 04.marec 2020.

    Naslednji.....

  • maresem 09:51 04.marec 2020.

    Pizdača se preserava, zdaj je dobila pa kajlo.