Magazin > VIP
28634 ogledov

Nova drama: Severino prijavil center za socialno delo

Severina Instagram
Pevkine nočne more se nikakor ne končajo …

Očitno se tudi novo leto za Severino ni začelo mirno. Po tem, ko ji je lansko leto sodišče vzelo skrbništvo in sina dodelilo očetu, jo je tokrat pod drobnogled vzel še center za socialno delo. Po poročanju 24Sata je osebje pristojnega centra za socialno delo pevko prijavilo, saj sumijo, da je kršila zakon. Severinini odvetniki pravijo, da o tem ne vejo ničesar. 

Pevka se trenutno mudi v Monte Carlu, pristojini center pa je v tem času proti njej vložil kazensko prijavo. Več prijav zaradi zanemarjanja otroka je lani sicer podala osnovna šola, ki jo obiskuje njen sin, takrat naj bi bila težava v tem, da je namesto Severine po otroka v šolo prišel njegov očim, oziroma Severinin soprog Igor Kojić, učiteljice pa mu otroka niso želele izročiti. V novem letu se pravne težave očitno nadaljujejo, tokrat pa je prvič, da je kazensko prijavo proti Severini vložil tudi center za socialno delo, ki pa zaradi varstva osebnih podatkov podrobnosti postopka ne razkriva, še piše 24Sata. 

Pevkini odvetniki  z omenjenim postopkom očitno še niso seznanjeni. "Z vlogo, ki jo omenjate, nismo seznanjeni, prav tako nam niso znani razlogi za prijavo," je povedala Severinina odvetnica Jasminka Biloš

Komentarjev 2
  • fiston 23:52 22.januar 2020.

    Imajo v vrtcu problem, ko po otroka vsak dan drugi ati pride. :)

  • andrej084 14:12 22.januar 2020.

    Joj, a res? Kaj pa sedaj? Ali bo Zurnal sproti poročal, kaj se bo dogajalo s pevko? Pa še malo o hrvaškem lepotcu, ki išče sorodno dušo napišite. AHF, res ni drugih novic?

Sorodne novice