Magazin
34881 ogledov

Po odvzemu otroka Severini se je oglasil njen nekdanji mož

Severina Milan Popović
1/5
Dalibor Urukalović/PIXSELL
Srbski podjetnik Milan Popović se je oglasil po odločitvi sodišča, da bo njun sin Aleksandar začasno živel pri njem.

Po odločitvi sodišča je družina Severininega sedanjega moža Igorja Kojića sporočila, da "zločin po sedmih letih materi vzeti otroka". Popovič trdi, da ne gre za odvzem.

"Otrok je doslej živel pri materi, oče pa je imel obiske in druženja, zdaj otrok živi pri očetu in ima mama obiske in druženja. Ne gre za nikakršno odvzemanje otroka," je Popović povedal za Dnevnik Nove TV.

Severina je sinu napisala ganljivo pismo.

Severina Magazin Severina po izgubi skrbništva sinu napisala ganljivo pismo

Dodal je, da bo sinu omogočil več časa z materjo, če bo to želel. "Če bo sin želel biti več pri materi, mu bom to omogočil, če bo mama upoštevala njegove osnovne potrebe in obveznosti," je dejal.

severina igor kojić | Avtor: Instagram Instagram

Severinin odvetnik Mate Matić je sicer že napovedal pritožbo, saj po njegovem mnenju odločitev sodišča temelji na nekakovostnih in neobjektivnih dokazih.

"Skrbnica centra za socialno delo je priznala, da Aleksandra ni videla že dve leti, a sodnica je kljub temu upoštevala njeno mnenje ter otroka dodelila očetu," je izpostavil Matić.

Popovićev odvetnik Hrvoje Jukić je za srbske medije povedal, da pričakujejo pritožbo in razkril, kako je potekala predaja sina. Povedal je, da je Severina sprva oklevala, a na to le prišla in ga predala.

Popović je zagotovil, da Aleksandar ostaja v Zagrebu in da bo tam tudi hodil v šolo. Severina se je namreč bala, da ga bo odpeljal v Srbijo, saj naj bi mu dal izdelati srbski potni list.

Po odvzemu skrbništva se je zdaj odzvala še Severina, ki pravi, da se zdaj ničesar več ne boji. Povedala je, kako so minile zadnje ure s sinom.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.