Magazin > VIP
5633 ogledov

Severina po izgubi skrbništva sinu napisala ganljivo pismo

Severina Jani Ugrin
Celotno vsebino pisma je objavila na FB.

"Sine, veš, to je samo neki papir, ki ga je nekdo napisal," o odločitvi sodišča, v katerem je izgubila skrbništvo nad sinom v ganljivem pismu, objavljenem na Facebooku, piše Severina. "Fizično so naju ločili, a to je vse, kar so lahko naredili. Po sedmih in pol letih so sedaj določili, da te lahko vidim 88 ur mesečno. Hej, to je vendarle 88 ur. Lahko bi nama dali še manj, a vse so naredili, da naju prizadenejo. A veš kaj midva lahko narediva v teh 88 urah? Lahko narediva čudež."

Dodaja, da se bosta lahko dvakrat mesečno, ko bosta prespala skupaj, lahko pogovorila toliko stvari, kolikor si jih oni niti predstavljati ne morejo. "Vse druge večere bo mama mislila nate," je dodala. "Ker ti spremljaš vsako mojo misel in vsaka moja misel spremlja tebe."

Poudarja, da je sodišče lahko omejilo stike, a da ne more omejiti njene ljubezni, saj o sinu razmišlja vsako sekundo. "To, sine, so samo moraste sanje in mama obljublja, da se bova hitro prebudila," še piše Severina v pismu. "Spet te bom lahko uspavala vsak večer, a o tem bo odločil gospod 'čas'."

Sodnica je odločila včeraj

Po poročanju hrvaških in srbskih medijev je sodnica Tea Golub včeraj zjutraj izdala začasni ukrep in razsodila, da bo Severinin sin živel s svojim očetom, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, in da oče samostojno skrbi za zdravje in vzgojo otroka.

Severina Magazin Severina izgubila skrbništvo nad sinom

Ta začasni ukrep pomeni, da je Severina Kojić morala včeraj sina predati Milanu, ki ga po odločitvi sodišča lahko odpelje v Srbijo ali na kak drug naslov in še naprej skrbi zanj.

Pevkini zastopniki bodo poskušali to odločitev izpodbijati, glede na to, da je zoper Popovića vložena ovadba zaradi kršitve otrokovih pravic. Severina naj bi po neuradnih informacijah 24sata morala Milanu plačati preživnino v višini 1200 kun (161 evrov), Milan pa ji je doslej plačeval 15 tisoč kun (2000 evrov).

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 2
  • jakec1575 22:37 29.november 2019.

    88 ur na teden dobi. 4 dneve in fotr 3.

  • perhan63 17:32 29.november 2019.

    ma ta je fukjena