Magazin > VIP
3228 ogledov

Če želite Severino, bo to možno le z debelo denarnico

Severina mediaspeed
Toliko hrvaška zvezdnica računa za nastope in dogodke …

Balkansko zvezdnico Severino zadnje čase pogosto ulovijo na različnih promocijah, dogodkih in otvoritvi butikov, za udeležbo pa menda prejema lepe honorarje. Pred letošnjim razhodom z dolgoletnim menedžerjem Tomislavom Petrovićem je pevka za koncert računala okroglih dvajset tisoč evrov. Leta 2016 pa so organizatorji nekega dogodka razkrili, da Seve za prihod na gala promocijo zaračuna med 10 in 13 tisoč evrov, prav tako pa zaračunava tudi promocijske objave na svojih družabnih omrežjih, piše 24Sata. Menda pa je zgodba drugačna, kadar gre za manjše butike, kjer kupi oblačila in jih objavi, ker želi podpreti ljudi, ki se borijo. 

V Sloveniji lahko zvezdniki o tako visokih zneskih le sanjajo. Pred kratkim so nam nekateri razkrili, koliko računajo za zasebne nastope. Jasna Kuljaj, Rebeka Dremelj, Nuša Derenda in Damjan Murko vas bodo obiskali že za okoli 1000 evrov, medtem ko Čuki računajo od 2500 evrov naprej. Več si lahko preberete tukaj.

Si je pa Severino, kljub za naše razmere vrtoglavi ceni, na svoji poroki letos poleti privoščil poslovnež Tomaž Žvipelj, o njegovi razkošni poroki si lahko preberete tukaj

Komentarjev 2
  • Avatar frnazzi
    frnazzi 12:29 14.oktober 2019.

    "Če želite Severino, bo to možno le z debelo denarnico" - Ne bo šlo! Če mi ponudi še tako debelo denarnico, se je tud s palco ne dotaknem!

  • McClain 09:36 14.oktober 2019.

    13.000 za Severino je cena za Furs. V resnici je 30.000 in več, preverjeno.