Magazin > VIP
8419 ogledov

Se Severina ločuje?

Severina mediaspeed
Povod naj bi bila srbska voditeljica.

Ponovne govorice o Severinini ločitvi od soproga Igorja Kojića so se razplamtele, ko se zvezdnica, kljub temu da je bilo dogovorjeno, ni pojavila na koncertu zeta Dragana Kojića Kebe, piše srbski Informer. Najbolj znano zvezdnico na Balkanu naj bi ujezilo dejstvo, da se je zetovega praznovanja udeležila tudi voditeljica Jovana Joksimović, sicer soproga pevca Željka Joksimovića. Ko je Seve to izvdela, naj bi na vrat na nos spakirala kovčke in se vrnila v Zagreb.

Severina Po škandalu Magazin Po vročem škandalu: Tak je zdaj odnos med Severino in njenim možem

Joksimovićeva je pevki trn v peti, ker je v eni izmed svojih oddaj novinarko nekoč vprašala, kakšna mama se zdi Severina, Seve pa ji je to menda zelo zamerila. Da je zvezdnica užaljeno odvihrala domov, naj bi precej pozno izvedel celo njen soprog Igor, medtem ko se tastu še sanjalo ni, da snahe ne bo. Ker naj bi Seve s tem obrnila hrbet moževi družini, česar doslej še ni storila, srbski Informer piše, da je to povod za konec njenega tri leta trajajočega zakona.

Severina na sodišču zaradi skrbništva nad sinom Magazin Sta Severina in Milan s tem le zakopala bojno sekiro?

Vendar pa Severina z objavami na instagramu ne da slutiti, da bi bilo v njenem zakonu karkoli narobe, saj objavlja romantične fotografije iz Zanzibarja, kjer sta z Kojićem še enkrat poročila. Prav tako je možu konec novembra z ljubkim videom čestitala za obletnico poroke.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.