Svet
108 ogledov

Severina z Viberjem potolkla rekord

1/3
V zgolj enem samem mesecu dni po predstavitvi prvega paketa Severininih Viberjevih nalepk – Viber je najbolj priljubljena aplikacija za sporočanje v naši regiji – so uporabniki aplikacije Severinine nalepke prenesli več kot 300.000-krat, kar je trenutni regionalni rekord leta 2019.

Uporabniki Viberja so si v zadnjih tednih izmenjali Severinine nalepke več kot 1,65 milijonkrat, kar je prispevalo k temu, da so je njeni Viberjevi skupnost pridružili številni oboževalci. Severinina skupnost ima trenutno že več kot 173.000 članov in je ena najbolj aktivnih skupnosti v regiji.

“Hvala, dragi moji! Zelo sem hvaležna za vso vašo naklonjenost in strast, ki mi jo kažete že celo kariero, predvsem pa sem navdušena, da ste že tolikokrat delili moje Viber nalepke v naši Viberjevi skupnosti. Ko deliš ljubezen – jo dobiš nazaj in preprosto obožujem dejstvo, da smo si tako blizu,” je Severina komentirala ta neverjeten uspeh.

 | Avtor:
Severinine nalepke so bile predstavljene sredi maja skupaj z njenim novim albumom in takoj vzbudile ogromno zanimanje po celotni regiji. Najbolj priljubljena nalepka je “Nedostaješ mi”, ki so jo uporabniki Viberja delili 135.970-krat, sledi “Ja sam devojka sa sela” s 124.246 delitvami in “Laku noč” s 109.820 objavami, medtem, ko je Viberjeva anketa v njeni skupnosti pokazala, da je “Popila” najljubša pesem oboževalcev z njenega novega albuma. Pesem je dobila kar 5.500 glasov, druga naj bolj popularna pesem pa je “Mrtav bez mene”, ki je dobila več kot 4.800 glasov v skupnosti.

 | Avtor:
V Viberjevi skupnosti “Severina” lahko najdete tudi ekskluzivne fotografije, video posnetke in tekste, posodobitve datumov in lokacij njenih koncertov, obenem pa tudi povabilo k podpori različnim dobrodelnim organizacijam, ki jih podpira znana pevka.

“Glede na to, da je Severina v naši regiji ena najbolj znanih zvezdnic, smo pričakovali, da bodo tako njene Viber nalepke kot tudi njena Viber skupnost dosegla velik uspeh pri naših uporabnikih, a njihov odziv je presegel vsa naša pričakovanja. Očitno je, da se je njen ekspresiven, dinamičen in privlačen nastop na Viberju razlegal naokoli in se dotaknil njenih številnih privržencev, kar je najboljši dokaz našega skupnega dosežka. Prepričani smo, da se bo to sodelovanje v prihodnosti še razširilo in okrepilo z uporabo vseh uporabniku prijaznih in interaktivnih funkcij platforme Viber ter, da bomo s tem zagotovili splošno zadovoljstvo Severini in njenim oboževalcem,” je povedala Daniela Ivanova, direktorica za razvoj poslovanja pri Rakuten Viber za Centralno in Vzhodno Evropo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.