Magazin > VIP
23959 ogledov

Milan Popović, nekdanji mož: Ko sem spoznal pravo Severino ...

Severina
1/4
mediaspeed
Srbski poslovnež Milan Popović z nekdanjo ženo Severino že šest let bije sodno bitko za zdaj sedemletnega sina Aleksandra. Pravi, da je šele po nekaj mesecih spoznal pravo Severino, ki jo poznajo le redki.

"Obstajata dve Severini. Ena je virtualna Severina, za katero bi človek pomislil, kako mila in ljuba oseba je, potem pa sem spoznal še drugo, pravo Severino, ki je ni spoznalo veliko ljudi, ker pusti do sebe zelo malo ljudi. Ta Severina mi sploh ni všeč. Ko sem spoznal pravo Severino, sem hotel, da prekineva zvezo in da sva samo starša in nimava več čustvenih stikov. To je bilo po treh, štirih mesecih najine zveze," je Popovič povedal za Dnevnik.

Nato je sicer še kar nekaj časa ostal z njo. "Bil sem zmeden, nisem razumel, kaj se dogaja. Vse se je odvijalo zelo hitro in potreboval sem čas, da dojamem," pravi.

Pravi, da je Severina v medijih namigovala, da je nasilnež in oseba, ki zlorablja, in da ji zadnjih šest let poskuša odvzeti otroka. "Obtožbe, da sem kakršen koli nasilnež ali nekdo, ki zlorablja, ostro zanikam, prav tako ji ne poskušam odvzeti otroka. Že od začetka se zavzemam za enakovredno starševstvo in se še naprej poskušam dogovoriti, da bi za otroka skrbela enakovredno in da bi, ko nekdo od naju ne more skrbeti zanj, takrat to ponudil drugemu, tako da bi za otroka skrbela tretja oseba šele takrat, ko tega ne bi mogel storiti nobeden od naju. To so zame temeljne človekove pravice, ne samo mene kot očeta, ampak v prvi vrsti otroka, ki bo vedno raje s katerim od staršev, ne pa z neko tretjo osebo. Še vedno ne razumem, zakaj Severina to zavrača in zakaj moj poskus za enakovredno skrb za otroka označuje za poskus odvzema otroka, nasilje in zlorabo," je povedal Popović. Njen napad, do katerega je prišlo šele zdaj, je po njegovi oceni posledica tega, da je ugotovila, da izgublja bitko na sodišču.

Še zdaj ne vem, kaj hoče Severina

Povedal je še, da niti po šestih letih ne ve, kaj hoče Severina. "Severina, povej mi. To sprašujem že ne vem kolikič, po medijih in v živo, ko sva hodila skupaj na konzultacije, svetovanja… Spet sprašujem. Kaj je to, kar hoče Severina? Jaz hočem pol-pol, torej, da enako videvava otroka in da se o vsem dogovarjava skupaj. Še vedno ne vem, kaj v tem predlogu ni dobro in kaj je nekorektno," pravi in odgovarja, da je edini razlog, ki ga vidi, njen dalmatinski "dišpet" oziroma kljubovanje.

Zadnjič sta se pogovarjala pred kratkim, končalo pa se je, pravi,, kot vedno doslej: "Tako da sem povedal, kaj si želim, kaj predlagam, potem pa sem dve uri poslušal zgodbo o vsem živem, samo o tem ne, kaj si Severina želi oziroma kaj moram narediti, da se dogovoriva."

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 6
  • Avatar Maja Kajza
    marelica 08:54 25.avgust 2019.

    v Nemciji in Svici ze obstaja zakon pol -pol tako casa kot denarja za otroka. Sploh nimajo razprav na sodiscu kot pri nas , ker avtomaticno pripada skrb za otroka obema.Tako je tudi prav.Otrok je plod obeh.

  • Žurnalček 07:32 14.julij 2019.

    Ku ostaje ku , kakorkoli je zapakiral !

  • Avatar Istarissa
    Istarissa 01:13 14.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>>> www.Bredhot.Com