Magazin > VIP
7969 ogledov

To je novost o Severininem vročem škandalu

Severina
Po petnajstih letih pevka ve, kdo je v javnost lansiral njen vroči erotični posnetek.

"Življenje na splošno kaznuje vse nas. Nekatere pravično, druge ne. S časovne distance sem se uspela dvigniti nad vse to, kar se mi je takrat zgodilo. To je bila resnično grda stvar, ki jo je iz neumnosti in zlobe naredila ena oseba. Vem, kdo je, izvedela sem lansko leto," je Severina Kojić povedala o vročem posnetku, ki je v javnost prišel leta 2004 in na katerem je bila spolno aktivna s podjetnikom Milanom Lučićem

Seve se je težkih trenutkov spomnila v intervjuju za novosti.rs, pred njenim beograjskim koncertom. Razkrila je še, da ji je ob stran takrat stopil pokojni velikan hrvaške glasbe Arsen Dedić. "Ko doživite javno sramoto, se morate s tem soočiti, želeli ali ne. V nekem trenutku me je poklical Arsen, s katerim sva si bila blizu, in mi rekel: 'Kolegica, slišim, da ste izdali nek film, ki pa nima glasbe. Se priporočam, glede na to, da sem skladatelj filmske glasbe.' To je bilo prelepo," je povedala.

Vroče kadre je leta 2004 prvi objavil spletni portal index.hr, zaradi česar je Severini kasneje izplačal odškodnino v višini 200 000 hrvaških kun oziroma slabih 27 tisoč evrov. Da bi ugotovili, kdo je avtor posnetka, so ga zavrteli celo na sodišču, le tri dni po objavi pa je imel vroči posnetek že čez milijon ogledov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice