Magazin > VIP
18476 ogledov

Pogreb: Medtem ko mož žaluje, Severina žura na polno

Severina Instagram
Ona uživa, mož in njegova družina pa žalujejo za družinskim članom …

Severina, ki je od svojega moža Igorja Kojića ločena že tri mesece, čeprav sta uradno še vedno poročena, trenutno uživa v rodnem Splitu, kjer je tudi koncentrirala, medtem ko je družina njenega soproga zavita v črnino. Za posledicami koronavirusa je namreč umrl stric Igorjevega očeta, Rajko Kojić, s katerim si je bila družina zelo blizu. Bil je tudi gost na njuni poroki v Beogradu, poroča 24 Sata.

Ravno v nedeljo, ko so bili Kojići na pogrebu, pa je Severina na družbenih omrežjih objavljala, kako se s prijateljicami zabava po Splitu in ob eni izmed fotografij zapisala: "Seks v mestu po Splitsko."

A Severina verjetno sploh ni vedela za smrt v družini Kojić. "Ne verjamem, da Severina ve, da je stric Rajko umrl. Z Igorjem sta narazen že več kot tri mesece. Ne vem, ali sta se razšla," pa je pevki v bran stopila Rajkova soproga Dragana, kot piše 24 Sata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice