Magazin > VIP
8578 ogledov

Je to dokaz, da je Severinina ločitev res pred vrati?

severina Profimedia
Njeni prijatelji pravijo, da se to še ni zgodilo …

Zadnje dni so se hrvaški in srbski mediji na veliko razpisali o morebitni ločitvi Severine in Igorja Kojića, a očitni pevki nič ne pride do živega. Potem ko je bila več dni zaprta v svojem stanovanju na zagrebškem Kozjaku, si je pevka v torek privoščila zabavo s prijatelji, saj so v enem izmed zagrebških lokalov skupaj praznovali rojstni dan njenega dobrega prijatelja in tiskovnega predstavnika Davorja Grgina. 

Severina je bila odlično razpoložena in s petjem zabavala celotno družbo, v kateri pa je manjkal pevkin mladi soprog. Njeni prijatelji so tako prepričani, da med njima resnično nekaj ni v redu, saj še nikoli nista bila toliko časa narazen. Pevka se je v Zagreb vrnila v sredini aprila, Igor pa je ostal v rodnem Beogradu in se kot nogometni menedžer posvetil nekdanjemu poslu.

Zakonca sta v začetku koronakrize sicer skupaj odpotovala v Beograd, da bi Seve lahko videla sina, ki živi pri očetu, njenem nekdanjem partnerju, a sta zaradi zaprtja meja nekaj časa skupaj ostala pri Igorjevih starših. Trenja naj bi nastala zaradi financ, saj je Severina zaradi odpovedi nastopov v času koronakrize postala varčnejša, kar Kojiću naj ne bi bilo po godu. Po poročanju 24Sata do zagrebškega sodišča vloga za ločitev sicer še ni prispela in o tem ne vedo nič. 

Morebitna ločitev pa ni edina težava, ki pesti balkansko zvezdnico. Že pred časom je zagrebško sodišče namreč odredilo, da pevka na svojih družbenih omrežjih ne sme objavljati videoposnetkov in fotografij svojega osemletnega sina Aleksandra. A je Severina pred kratkim odredbo prekršila in dobila denarno kazen.

Komentarjev 1
  • Ender3 11:48 21.maj 2020.

    Seksulja si želi novega žrebca, kdo bo naslednji?