Magazin > VIP
83203 ogledov

Znana Slovenka v pol leta doživela ločitev, smrti, bolezen in selitev

zvezde plešejo, Mojca Funkl POP TV
Tekmovalko letošnjega nesojenega šova Zvezde plešejo je usoda močno preizkusila.

Mojca Funkl, priljubljena gledališka in televizijska igralka, ki bi se v tej sezoni vrtela v šovu Zvezde plešejo, a so oddajo zaradi koronavirusa dali na pavzo, je pred tremi leti doživela veliko življenjsko preizkušnjo. Ločitev, smrt dveh bližnjih prijateljev, huda bolezen njega očeta in selitev … vse to v roku šestih mesecev. 

"Od ločitve mineva tri leta. Žal sem takrat spoznala, da ni vse tako kot čutimo in mislimo. Sama sem taka, da če grem v nekaj, grem stoodstotno, a mogla sem sprejeti stvari, tudi če niso bile takšne kot sem si želela. Tudi jaz sem namreč mislila, da sva skladen par. Kaj je bilo, ne bi izpostavljala, ni pa bil vzrok tretja oseba. Gre za bolj kompleksne stvari," je iskreno povedala Mojca, ki ima z bivšim soprogom, prav tako znanim igralcem Gregorjem Grudnom, tudi dva otroka. "Ljudje smo neverjetno močan stroj. Iz dneva v dan, pa počasi gre," pa je povedala o tem, kako se je soočala z ločitvijo. 

Mojca Funkl in Gregor Gruden | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice