Magazin > VIP
48228 ogledov

Foto: Jelinčič Moniki navkljub nadaljuje z gradnjo primorske vile

Zmago Jelinčič
1/5
Osebni arhiv
Na pomoč mu je priskočil sosed.

Zakonca Jelinčič sta uradno še vedno poročena, o lastništvu razvpite primorske vile pa bo še naprej odločalo sodišče. Zaenkrat imata oba možnost souporabe, a je Monika v vili nad Semedelo pred meseci izključila vodo in elektriko, saj želi, da se vsa dela na objektu ustavijo, dokler ne bo znana odločitev sodišča. Zmago se s tem ne strinja, saj pravi, da se s tem, ko dela stojijo, na objektu dela škoda. Zaradi tega je Moniko prijavil za motenje posesti, a je koprsko sodišče februarja odločilo, da v tem primeru ne gre za motenje posest in Jelinčičevo tožbo zavrglo.

A  je Zmago vseeno našel pot, da dela na vili lahko nadaljuje. "Moram se zahvaliti sosedu, ki mi je zelo nesebično dal vodo in elektriko. Popolnoma zastonj, dobrosrčno mi ju je podaril. Dela se tako že ves čas nadaljujejo, bazen je narejen, trenutno se ureja okolica," je za zurnal24.si povedal Jelinčič in dodal, da se je ta teden na posestvu oglasila tudi Monika, kot so mu poročali delavci, ki je vse fotografirala, nato pa brez besed odšla.

zakonca Jelinčič na sodišču Magazin Zmago Jelinčič zaradi motenja posestvi na sodišču zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič Magazin Ločitev Jelinčič: Po dveh mesecih končno znana odločitev sodišča!
Komentarjev 9
  • Avatar olor
    olor 21:46 26.april 2020.

    Ma ja da mu je dal sosed zastonj vodo in elektriko, malo morgen. Verjetno mu bo napolnil še bazen.

  • ode 19:22 26.april 2020.

    Zmagoljub: ne moreš imeti hkrati zdravje, bogatstvo in srečo. Lahko imaš samo eno od tega.

  • sam50 14:47 26.april 2020.

    Izgleda,da je sredstev za pranje še kar nekaj viška.....

Sorodne novice