Magazin > VIP
99570 ogledov

Tako sta si Zmago in Monika razdelila najbolj vredno kar imata!

zmago jelinčič, monika jelinčič
Očitno sta nekje le našla kompromis …

Konec leta je zagotovo zaznamovala tudi ločitev zakoncev Jelinčič, ki sta se razšla po 16 letih zakona, ker se je Monika zaljubila v mlajšega podjetnika Roka Mikliča, boj za več milijonsko premoženje pa sta začela novembra. Prva odločitev sodnice bo znana januarja, in se nanaša na njuno primorsko vilo, Jelinčičev odvetnik Peter Fašun pa pravi, da je to šele začetek. Več o primorski vili in novih sodba si preberite tukaj. 

A očitno zakonca Jelinčič kljub hudim bojem na sodišču vseeno znata sklepati kompromise kar se tiče vzgoje in skrbi za hčerki, tako nam je Zmago decembra zaupal, da sta se dogovorila za skupno skrbništvo, brez težav pa so za družino Jelinčič minili tudi prazniki. "Aleksija Iris je bila vse praznike pri meni, Aleksandra Tisa pa se je odločila, da gre z Moniko in njenim ljubimcem v Bosno. Midva sva se imela fino, dobro sva jedla, se hecala, gledala televizijo in se menila o 1000 stvareh. Veliko se imava za pomeniti," je za zurnal24.si po novem letu zaupal Zmago in dodal, da v punčki ne vrta glede novega doma in situacije pri Mikliču, kjer sedaj hčerki živita skupaj z Moniko: "Nič ne sprašujem, me niti ne zanima. Ne vem, kako imajo urejeno … Ne najboljše."

Komentarjev 5
  • ella65 16:47 07.januar 2020.

    Ne razumem mame, da pelje svojo mladoletno hčer z ljubimcem na pot, pri čemer se še ločila ni. Tudi če bi jo mož pretepal, tega ne bi smela naredit zaradi dobrega zgleda svoji mladoletni hčer. Da ne ugibam o drugih ...prikaži več spremenljivih situacijah, ki za punčko niso zgledne.

  • ode 17:57 06.januar 2020.

    Poznam kuzlo, ki ji je ime tisa.

  • Dusan Kokalj 16:07 06.januar 2020.

    A ga FURS ne vpraša odkod mu tako premoženje.Monika vse mu poberi ker ni nič drugega vreden.

Sorodne novice