Magazin > VIP
101152 ogledov

Tega Monika Jelinčič sodnici ni želela razkriti

zakonca Jelinčič na sodišču Anže Petkovšek Zakonca Jelinčič na sodišču zaradi premoženja po ločitvi.
Pravi, da pred javnostjo ne želi razkrivati intime.

Včeraj je pred sodnico še enkrat pričala Monika Zupanc Jelinčič in še enkrat povedala, da dobrih 600 tisočakov, ki ji jih je leta 2011 dal soprog Zmago Jelinčič za nakup parcele na Primorskem, ni bilo mišljeno kot darilo, temveč je šlo za skupno premoženje, h kateremu je prispevala s tem, ko je hodila v službo, skrbela za dom in delala skrajšan delavnik, da je Zmago lahko imel kariero. Darilno pogodbo za omenjeni denar je tri leta kasneje podpisala le zato, ker so ji tako naročili soprog, davčni svetovalec in odvetnik in še enkrat povedala, da je to storila tudi zato, ker se je Zmaga bala vsakič, ko je rekla ne.

Na to izjavo jo je Jelinčičev odvetnik Peter Fašun vprašal, zakaj se je soproga bala, a Monika na to ni želela odgovoriti. Povedala je, da je to zasebna zadeva, ki je ne želi deliti z javnostjo, sodnica pa se je strinjala, da ji na to vprašanje ni potrebno odgovoriti. 

Več o včerajšnji obravnavi si preberite tukaj, ali bo Zmago darilo velike vrednosti dobil nazaj, se sodnica še ni odločila, obe strani bosta odgovor dobili po pošti. Obetajo pa se tudi nove tožbe in sicer o razdelitvi premoženja. Monika bo zahtevala dobre tri milijone, Zmago ji je pripravljen dati odstotek svojega premoženja. Po besedah odvetnika Fašuna je to šele začetek očitno dolge ločitvene vojne. 

Komentarjev 13
  • boris590 15:26 09.december 2019.

    Zmago Jelinčič Plemeniti... Plemenitost je že izgubljena.Zdi se,da bo izgubljen tudi Zmago. Ostane samo še...Jelinčič...🙂.

  • sebastijan39 22:58 08.december 2019.

    Sram naj bo..s tem samo dokazuje, da je velika materialistka, ki je požrešna na denar..kot je reku Zmago, prišla je gola in bosa k njemu z vrečko v roki...zdej bi pa rada odšla v krznenem plašču...primitivka..

  • slovenski95 09:11 08.december 2019.

    V veseli družbi je neka dama, ki je tudi zapustila veliko starejšega moža, takole komentirala svojo odločitev: "Kaj mi je pa preostalo, za fuk je bil zanič, za na sekret nositi pa pretežak."

Sorodne novice