Magazin > VIP
92853 ogledov

Oglasil se je partner Monike Jelinčič: "Ljubezen do nje je imela vedno grenak priokus"

Rok Miklič Saša Despot
Podjetnik Rok Miklič je z javnim pismom prekinil molk in spregovoril tudi o ponedeljkovem incidentu.

V ponedeljek je v javnost prišla informacija o tem, da naj bi sedanji partner Monike Jelinčič, ki je uradno še vedno poročena s poslancem Zmagom Jelinčičem, Rok Miklič napadel odvetnika in mu vzel davčni spis. Več o tem si lahko preberete tukaj. Miklič je v ponedeljek za zurnal24.si povedal, da o incidentu ne ve ničesar, sedaj pa je v dolgem pismu, ki ga je objavil na Facebooku, povedal, da gre za obrekovanje in da je zaradi tega že vložil kazensko ovadbo, prav tako tudi ovadbo zaradi fizičnega napada. 

Njegovo pismo v celoti objavljamo spodaj, v njem je tudi izpovedal svojo ljubezen do Monike. 

"Dragi prijatelji, družina, znanci, poslovni partnerji, neresnične medijske objave in dogodki iz preteklih dni so me pripravili do tega, da kljub prvotnemu nasprotovanju povem svojo plat zgodbe in seveda resnico. Vsi, ki me dobro poznate, veste, da nikoli nisem želel biti medijsko izpostavljen oziroma se na kakršen koli način kazati v medijih. Žal sem bil zaradi ljubezni primoran sprejeti tudi to dejstvo.

V medijih so se pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil name, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost moje izjave in ovadb sem pripravljen opraviti poligrafski test.

Ljubezen je zelo čuden pojem in vsak, ki je deležen ljubezni, ve, da je tako močno čustvo, da ga ne moremo zatreti. Tako ljubezen čutim do Monike. Kljub temu pa je imela ljubezen do nje vedno grenak priokus. Ta se je pojavil in me moril že pred tem, ko sem se zaljubil. Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega. Vendar kljub temu občutku krivde nisem naredil koraka nazaj in se umaknil, saj je bila ljubezen močnejša. Vsekakor je ta grenak priokus postajal čedalje bolj ohlapen, saj sem spoznal, predvsem v zadnjem obdobju, da pojem družine v Monikinem primeru nikakor ni predstavljal tistega, kar je meni sveto. Spoznal sem, da sem s tem dejanjem svoji ljubljeni osebi končno odprl oči, jo rešil okov ter ji pokazal vse pozitivne strani življenja in to me osrečuje vsak dan.

Bom čustva pustil ob strani in se osredotočil na dogajanje zadnjih dni. V medijih so se pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil name, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost moje izjave in ovadb sem pripravljen opraviti poligrafski test.

Na koncu bi rad zaključil z mislijo, da je življenje prekratko in ga moramo živeti pozitivno vsak dan kot da je zadnji. Vsekakor pa prihajajo v naša življenja tudi trenutki, ki niso prijetni, in takrat je pomembno, da imamo podporo tistih, ki so nam dragi. V kolikor je bil kdorkoli od vas zaradi nastale situacije, ki me je doletela, na kakršnem koli način oškodovan ali prizadet, se mu iskreno opravičujem."

monika jelinčič | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 8
  • nada16 15:27 22.november 2019.

    še ni pozno da se ljubeznivo in zvito znebi Monike Jelinčič

  • leonardo 13:10 21.november 2019.

    In kako boš šele takrat trpel, ko bo tvoja velika ljubezen prišla do spoznanja, da je zapustila nekaj, kar človeku pomeni največ? Otroke? Predvsem je ženska najprej mati potem šele ljubica, seveda, če ima v glavi vse pošlihtano!

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 05:32 21.november 2019.

    temu tipu se na očeh vidi, da se drogira..........

Sorodne novice