Magazin > VIP
58215 ogledov

Ločitev: Monika Jelinčič na sodišče prišla z novim partnerjem

monika jelinčič
1/9
Saša Despot
Danes sta se na sodišču v Ljubljani prvič srečala Zmago in Monika Jelinčič.

Poslanec Zmago Jelinčič se je z ženo Moniko, s katero imata dve hčerki, danes prvič srečal na Okrožnem sodišču v Ljubljani. Par se po 16 letih zakona ločuje, danes pa se bosta na sodišču dogovarjala glede delitve premoženja.

monika jelinčič, Damjan Merhar Magazin Monika Jelinčič: "Bala sem se ga vedno, ko sem rekla ne"

"Na sodišče sem že vložil zahtevo za ločitev in zahtevo za vrnitev darila. To je bil 650 tisoč evrov, ki sem ji z darilno pogodbo podaril za nakup parcele v Semedeli," je oktobra za naš medij povedal Jelinčič, ki se bori za polno skrbništvo nad hčerkama. Razložil je tudi, da se mora po zakonu darilo velike vrednosti vrniti.

Monika je na sodišče prišla v spremstvu svojega novega partnerja – podjetnika Roka Mikliča. Poslanca smo vprašali, kaj pravi na to, da je žena prišla v Mikličevi družbi. Nasmehnil se je in rekel: "To se vidi nivo.“

zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 10
  • borut08 15:25 07.november 2019.

    Upam,da lopivi vse pobere samo pazi naj se te politicne mafije,ker imajo mnogo naroda za seboj in so mascevalni ter so kumunisti ugrabili drzavo in imajo vse vzvode moci oz.institucije v svojih rokah v navezi z kapitalisti,ki pa so tudi ...prikaži več sami bivsi komunisti ali njihovi nasledniki,ki so posvojili njihovo mentaliteto.

  • dragec 15:16 07.november 2019.

    Tega plemenitega preveriti, odkod tolioo denarja

  • jakec1575 15:02 07.november 2019.

    Dokler nisi ločen se uradno ne pojavljas s svojim partnerjem, ker to skodi postopku.