Magazin > VIP
71554 ogledov

Ločitev: Jelinčič grožnjo uresničil

zmago jelinčič, monika jelinčič
Kar je napovedal, to je tudi storil …

V četrtek bo Zmago Jelinčič svojo soprogo Moniko čakal na Okrožnem sodišču v Ljubljani, kot je za zurnal24.si napovedal že v začetku oktobra. "Na sodišče sem že vložil  zahtevo za ločitev in zahtevo za vrnitev darila. To je bil 650 tisoč evrov, ki sem ji z darilno pogodbo podaril za nakup parcele v Semedeli," je povedal takrat in danes dodal: "Po zakonu mi mora darilo velike vrednosti vrniti."

Več o njunem družinskem premoženju je razkril tukaj. Je pa Jelinčič priznal, da papirjev še ni prebral in tako ne ve točno, o čem bo v četrtek na sodišču tekla beseda, ali gre za ločitveni postopek ali vračilo darila. Pravi, da več o tem ve njegov odvetnik Peter Fašun, sam pa se je v tem obdobju raje vrgel v delo. "Nekako gre, vrgel sem se v delo. Vedno sem delal, sedaj pa še malo bolj," pravi Jelinčič.

Oktobra je sicer presenetil z izjavo, da je za ženinega domnevnega ljubimca Roka Mikliča vedel že dlje časa. "To vem, da je on njen partner, nimam pa kaj komentirati. Pa ne od Monike ali iz medijev, vendar vem. Že zelo dolgo časa. Nekaj sem slutil, a sem ji zaradi varovanja družine in da bi se družina obdržala bil pripravljen marsikaj pogledati skozi prste," je takrat povedal za zurnal24.si in dodal, da se bo boril tudi za polno skrbništvo nad hčerkama.  

Komentarjev 19
 • Avatar omega_v6
  omega_v6 11:29 09.november 2019.

  Vsi,ki tako kritizirate Zmagota in njegovo spolno nemoč v njegovih letih naj samo povem,da nikoli ne veš kdaj ti bo žena kateri si dal vse dejala,da odhaja!! Ni več spoštovanja do partnera ni več poštenja tisto o dobrem in slabem ...prikaži več si lahko matičari nekam zataknejo!! Nikoli ne bom razumel zakaj tako malo pomenijo otroci?? Ravno oni pri takšnem razhodu najbolj trpijo!! Nikoli ne bi pričakoval,da ženskam tako malo pomeni družina!! Mogoče mož ni idealan ampak prvo razhod in nato drug partner!!

 • mihael32 02:32 08.november 2019.

  Namesto na Moniko raje na šnopšek... Ona pa na "fitness".-

 • jozef89 11:39 05.november 2019.

  Ko je samo še vrhnja glava trda se pa to zgodi.