Magazin > VIP
85387 ogledov

Zmago Jelinčič: To pravi na govorice, da je bil škrt

zmago jelinčič, monika jelinčič
Odzval se je na govorice.

Kot je znano, se prvak SNS, Zmago Jelinčič, po 16 letih ločuje od žene Monike, s katero ima dve najstniški hčerki. Ločitvene dokumente je vložil on.

"Vse je še zelo frišno. Vsaka taka zadeva je šok, a treba je sprejeti dejstva, da je tako, kot je. Ni lepo, ker je zapustila družino in šla z mlajšim," je pred dnevi povedal za Žurnal24, medtem ko se je žena zavila v molk.


Monika Zupanc Jelinčič in Zmago Jelinčič Uf, boli! Magazin Monika naj bi Zmaga Jelinčiča zapustila zaradi tega moškega

V Novi je pisalo, da naj bi koncu zakonu botrovalo tudi Jelinčičevo oblastniško vedenje do žene in da morda še obstaja upanje, da se bosta zakonca pobotala, saj to menda ni prvič, da je Monika, ki naj bi bil sita nenehnih prerekanj, zapustila skupni dom. Politik je vse zanikal in pisanje revije, ki se sklicuje na prijatelja para, označil za "izmišljotino“. Na namigovanja, da je škrt, pa pravi: "Razložite mi, kako je lahko človek škrt, če ženi podari 600 tisoč evrov vredno parcelo?“

Jelinčič nam je tudi zaupal, da ne ve, kako se hčerki spopadata s trenutno situacijo, saj sta pri mami, in dodal: "Sem pa vložil zahtevek za skrbništvo nad hčerkama. Nato bomo pa videli, kako bo,“ je še dodal.

Komentarjev 12
  • Avatar MS
    MS 17:10 22.september 2019.

    Frajer plačuje svojo domišljavost! Naivno je verjel da je 30 let mlajša in povrhu še izredno lepa ženska lahko zaljubljena v njegovo "lepoto", njegov "šarm" Ko je dobila kar je želela (njegovo hišo na morju) in (trdoto novega tiča) je ...prikaži veče Lastovka sfrcala v novo gnezdo! Nič več Zmago, sedaj je Zgubidan!

  • mph 11:52 21.september 2019.

    Kako pa je prišel do denarja za to parcelo? Ki je očitno samo delček vsega.

  • Avatar Ebony_Wunderlich
    Ebony_Wunderlich 10:33 21.september 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma šee večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ w­w­w­.W­o­r­k­L­i­n­k­s­3.­C­O­M