Magazin > VIP
146871 ogledov

Nenavaden odgovor domnevnega novega partnerja Monike Jelinčič

zmago jelinčič, monika jelinčič
Tako je odgovoril na naše vprašanje, ali je v partnerski zvezi z Moniko Jelinčič. Med drugim je rekel: "Mogoče sem pa gej?"

V medijih je po ločitvi Zmaga in Monike Jelinčič završalo, da je za razhod zakoncev kriva Monikina domnevna nova ljubezen, podjetnik Rok Miklič. Da teh govoric ne komentira, je Miklič že povedal, tako pa se je odzval za žurnal24.si. 

"Nimam komentarja," je bil njegov odgovor tudi tokrat, a to ni bilo vse, kar je rekel. Na vprašanje, koliko časa misli še skrivati resnico o morebitni zvezi z Jelinčičevo in, ali je v partnerski zvezi, pa je odgovoril: "Kaj pa skrivam? Jaz se s tem, kdo je s kom, ne obremenjujem, imam v življenju pomembnejše stvari, kot na primer pomemben sestanek, na katerega ni vljudno, da zamudim. Mogoče sem pa gej? Vse sorte pišejo, tudi, da sem slamnati ljubimec. Pa naj, to je vaše delo."

Miklič je sicer prav tako kot Jelinčičeva navdušen nad skoki s padalom, po navedbah domačih medijev naj bi se domnevni par spoznal prav med to dejavnostjo. "To, da sem padalec, lahko vsak vidi na mojih omrežjih. Ne vem, zakaj sedaj vsi to tako poudarjajo, saj to ni edina stvar, s katero se ukvarjam," je v našem pogovoru še dodal Miklič (na fotografiji z očetom). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ECD meeting #norway #oslo #fatherandson #business

A post shared by Rok Miklič (@zmajcek2303) on

 

 

Komentarjev 15
  • egon45 14:12 13.november 2019.

    Že njuni faci povesta vse.Jabolko ne pade daleč od drevesa. Dobro se je nalepla.

  • egon45 14:11 13.november 2019.

    Že face obeh povesta vse. Treba biti samo malo psiholog.

  • Avatar Torigrella
    Torigrella 00:48 27.september 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice