Magazin > VIP
37460 ogledov

Jelinčič: Po razpravi na CSD, se je zavil v molk

Zmago Jelinčič, Matjaž Nemec
1/6
Saša Despot
Ali je že znano, kdo bo dobil skrbništvo?

Septembra je v medijih završalo o ločitvi poslanca Zmaga Jelinčiča, ki naj bi mu žena Monika po šestnajstih letih zakona menda "ušla" z mlajšim, podjetnikom Rokom Mikličem. "To vem, da je on njen partner, nimam pa kaj komentirati. Pa ne od Monike ali iz medijev, vendar vem. Že zelo dolgo časa. Nekaj sem slutil, a sem ji zaradi varovanja družine in da bi se družina obdržala bil pripravljen marsikaj pogledati skozi prste," je Jelinčič za zurnal24.si povedal prejšnji teden.

Ta teden pa sta se zakonca udeležila razprave o skrbništvu, oba si namreč želita polno skrbništvo nad hčerkama. "Drži, da si oba želiva polno skrbništvo nad hčerkama. Za svoji hčerki želim najboljše, kar je mogoče, in menim, da sem to jaz. Seveda, bosta imeli besedo tudi onidve, ampak bomo videli, do drugega tedna bi težko kaj rekel," je povedal takrat, ta teden, po razpravi, pa se je zavil v molk. Razkril je le, da bo več znano šele drug teden in da so se zaenkrat odločili, da zadeve na bodo komentirali. Težava pa ne bo le skrbništvo, temveč tudi premoženje, saj ga Zmago ne želi deliti, več o tem tukaj. Monika na naše klice še vedno ne odgovarja.

Ločitev zakoncev Jelinčič je tako dvignila veliko medijskega prahu, čeprav Zmago ni prvi politik, ki se je odločil za ločitvene papirje. In verjetno tudi ne zadnji. Kateri naši politiki so se že soočili z razpadom zveze ali ločitvijo, si poglejte v galeriji.

Komentarjev 9
  • mizimazi 09:46 21.oktober 2019.

    A. H. F. Resnicno si beda in gnoj novinarstva...kwa za en kurac vas ( te ) sploh briga obravnava otrok pred CSD ?... Res srcno upam da ostanes za vedno brez otrok...ker si bedna...

  • Avatar olor
    olor 09:16 21.oktober 2019.

    A ga je strah, da Nemca seboj vlači?

  • AtaAufbixx 21:11 20.oktober 2019.

    Pri Jelinčiću je največji problem ta! https://www.youtube.com/watch?v=mgv90Spxq34

Sorodne novice