Magazin > VIP
174552 ogledov

Burleska na sodišču: S tem je Jelinčič nasmejal celo sodnico

zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič Saša Despot
Obravnava, ki je spominjala na televizijsko serijo ...

Včerajšnja obravnava na Okrožnem sodišču v Ljubljani, kjer sta se pred sodnico Jadranko Juhant srečala Zmago in Monika Jelinčič, je na trenutke spominjala na kultno humorno odvetniško serijo Raztresena Ally. Zakaj Zmago toži soprogo, si lahko preberete tukaj.

Jelinčič in njegov odvetnik Peter Fašun sta se med pričanjem Monike Jelinčič na trenutke pošteno nasmejala, ona pa je sodnici očitala, da z Zmagom ni govorila na takšen način kot z njo. Juhantova jo je vmes tudi opozorila, naj pazi na nivo, ker je Jelinčičeva soprogu zabrusila: "A se česa bojiš, Zmago?" Sodnica pa ni opozorila le Monike, temveč tudi njenega odvetnika Damjana Merharja, saj je vidno razburjen postavljal vprašanja, ki po njenem mnenju za postopek niso bila relavantna ali pa je Zmago na njih že odgovoril. 

Svoje je iz klopi za javnost dodal tudi Monikin novi partner Rok Miklič, ki je nad Jelinčičevo izjavo, da je soprogi dal denar za parcelo nad Semedelo, ker je bil vanjo zaljubljen in jo imel neskončno rad, globoko zavzdihnil. Na glas pa se je zasmejal, ko je Jelinčič povedal, kaj je bila tista kaplja čez rob, da sta se s soprogo razšla. Več o tem, si preberite tukaj. 

Pika na i pa je bila ena izmed Zmagovih izjav, ob kateri resna ni ostala niti sodnica Juhant. Zmago je sodnici povedal, da se je pripravljen pogoditi in parcelo ter hišo, ki je v teh letih zrasla na parceli, pripisati na hčerki, s tem, da ima na nepremičnini možnost užitka le on, soproga pa ne. "Ona ima užitke na Mlinski," je hudomušno pripomnil Jelinčič, tekom postopka so namreč povedali, da Monika Jelinčič danes živi na Mlinski poti, pri svojem sedanjem partnerju Roku Mikliču. Sodnica ob tem ni ostala ravnodušna, saj ji je ušel nasmešek. 

Komentarjev 6
  • Lavdan 18:12 07.december 2019.

    Zmago lahko osmeši samo sebe, za otroka pa je vse skupaj tragedija.

  • Avatar Garsimella
    Garsimella 23:39 08.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • borut08 14:15 08.november 2019.

    Seveda je sodstvo v rokah politike zato sodnica dela po navodilih .

Sorodne novice