Magazin > VIP
93451 ogledov

Zmago Jelinčič: Sodnici razkril, kdaj mu je žena ušla z milijonarjem

zmago jelinčič, monika jelinčič
Danes je Zmago Jelinčič na sodišču povedal tudi, kako je razpadel njegov zakon.

Več o ločitvi poslanca Zmaga Jelinčiča in sodni bitki za premoženje, ki se je začela danes, lahko preberete tukaj. Zmago pa je danes na vprašanje sodnice, kdaj sta se ljubezen in povezanost z ženo začeli krhati, odgovoril, da se je to zgodilo ob koncu leta 2017. 

monika jelinčič | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Takrat naj bi ga Monika začela zavračati, menda se je ni smel več niti dotakniti. Jelinčič predvideva, da je takrat začela afero z Rokom Mikličem. Povedal je, da je za božič 2017 Monika z njim in padalskimi kolegi odpotovala v Španijo. Ker ji je Zmago rekel, da tako ne bo šlo in da želi, da je družina za praznike skupaj, je božič 2018 res preživela z njim in hčerkama, a je odpotovala za novo leto. Takrat se menda ni javljala niti hčerkama. Jelinčič je še povedal, da je bila to kaplja čez rob, kar je očitno nasmejalo Roka Mikliča, ki se je ob teh besedah s klopi za javnost in novinarje nasmehnil. 

Monika Jelinčič danes živi pri svojem novem partnerju, ki jo je zjutraj tudi pospremil na sodišče in spremljal obravnavo. 

zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 10
 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 19:02 13.november 2019.

  Ušla,ušla.Ajde samo za Zmaga,Miloš Bojanić - kućo u dolini.

 • mojglas 14:23 10.november 2019.

  Mogoče pa daja take izjave ker hoče da jelincica kap, preden bo postopka konec...te bo pa vse njeno. Pametna punca. Res bolj bogati, slabše je...

 • peter72 03:46 09.november 2019.

  Monika je dobila novega sponzorja.