Magazin > VIP
29189 ogledov

Partner Monike Jelinčič: To o incidentu pravi policija

monika jelinčič Saša Despot
Kaj se je v ponedeljek dopoldan zares dogajalo v v odvetniški pisarni Fašun, Melihen in Milač?

V ponedeljek je ločitvena vojna zakoncev Jelinčič dobila novo epizodo, ko je odvetnik Zmaga Jelinčiča, Peter Fašun, povedal, da naj bi novi partner Monike Jelinčič napadel njihovega odvetnika in mu vzel davčni spis. "Danes je gospa Monika Zupanc Jelinčič v našo pisarno prišla skupaj s svojim novim partnerjem Rokom Mikličem, da bi prevzela neko staro zadevo, ki sta jo takrat pri nas imela še skupaj z gospodom Zmagom Jelinčičem. Ko smo se dogovarjali o prevzemu te zadeve, je gospod Miklič zagrabil spis in fizično odrinil našega kolega, ki mu je želel preprečiti, da bi s spisom odšel. V zvezi s tem bomo na policijo podali ovadbo in predlog za prepoved približevanja gospodu Mikliču naši odvetniški pisarni in našim odvetnikom,“ je v ponedeljek povedal Fašun. Preveriti smo želeli, ali so v odvetniški družbi ovadbo tudi podali, a se Peter Fašun na naše klice ne odziva. 

Monika Jelinčič Magazin Novo v ločitvi Jelinčič: "Monikin ljubimec fizično napadel odvetnika"

Miklič v ponedeljek o incidentu ni vedel ničesar, kot je povedal za zurnal24.si, v sredo pa je na Facebooku med drugim objavil: "V medijih so se pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil name, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost moje izjave in ovadb sem pripravljen opraviti poligrafski test."

Rok Miklič Magazin Oglasil se je partner Monike Jelinčič: "Ljubezen do nje je imela vedno grenak priokus"

Kdo je torej napadel koga in kaj o incidentu pravi policija? "Policijska uprava Ljubljana je bila seznanjena z dogodki, ki jih navajate in trenutno še preverjamo ali v zadevi obstajajo razlogi za sum, da je bilo storjeno kakršnokoli kaznivo dejanje ali prekršek. Več informacij vam zaradi interesa preiskave in zakona o varstvu osebnih podatkov ne moremo posredovati," je za zurnal24.si povedal Aleksandra Golec, policijska inšpektorica in predstavnica za odnose z javnostmi.

Komentarjev 6
  • matermila 11:17 23.november 2019.

    Kaj sploh ima ta njen novi jahač za iskat na obravnavah v zadevi ločitev dveh zakoncev in še v odvetniški pisarni.Treba mu bi bilo malo kosti nalomit.To je stvar dveh,ki imata spor.Totalno prismojen tip.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 15:59 22.november 2019.

    Zmago ne sekiraj se preveč!! Ne bosta minili 2 leti in ženo ti bo vrnil!! Ta Monika ni neka lepotica prav tako je 10 let starejša od novega "skakača" zato ne hiti z ločitvjo kmalu bo nazaj vsa objokana in ...prikaži več skesana!! Takrat bi te rad videl ali boš pravi moški in ji zaprl vrata pred nosom verjetno boš vso skesano in "popravljeno" vzel nazaj!!

  • Avatar drecos
    drecos 12:32 22.november 2019.

    upam da zmeljes do konca tega lopovskega laznivca

Sorodne novice