Magazin > VIP
20141 ogledov

Ločitev: Zmago Jelinčič pred novo obravnavo soprogi izročil ...

zakonca Jelinčič na sodišču
1/8
Anže Petkovšek Zakonca Jelinčič na sodišču zaradi premoženja po ločitvi.
Na Okrožnem sodišču v Ljubljani sta se danes spet srečala zakonca Jelinčič, ki se po 16 letih ločujeta.

Obravnava se je začela ob 9.30, tema pa bo spet delitev premoženja. Poslanec namreč od žene zahteva vrnitev darila velike vrednosti. Gre za 650 tisoč evrov, ki jih je dobila Monika Jelinčič za nakup parcele v Semedeli.

Zakonca sta pred drugo obravnavo spregovorila nekaj besed, Jelinčič pa je povedal, da je soprogi izročil ključe objekta, na katerem je pred časom zamenjal ključavnice. Monika je sicer na prvi obravnavi trdila, da ji mož ne želi izročiti kjučev, kar je poslanec zanikal in povedal, da jo ključi čakajo pri njem. 

Ključavnice na omenjenem objektu je sicer pred njim zamenjala tudi Monika, saj je želela soprogu tako preprečiti nadaljevanje gradnje.

Monika Jelinčič, ki jo je na sodišče spet pospremil novi partner, z mediji ni govorila, Zmago Jelinčič pa je povedal, da bo vztrajal pri svojem.

Komentarjev 1
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 14:05 06.december 2019.

    Lepa cifra!! Hoče 3 miljone zato,ker ni nič prinesla v zakon? Prispevala zgolj svoje mednožje pa še tukaj je bilo več udeležencev!! Kako je ni sram?? Tudi sedanji partner bi se lahko bal te lovače za denarjem!!