Magazin > VIP
148446 ogledov

Tako je Jelinčič izvedel za ženinega ljubimca

Zmago Jelinčič Saša Despot
Zmago Jelinčič je za revijo Reporter razkril, kako se je začela njegova ločitvena nočna mora.

Za Roka Mikliča, novega partnerja njegove soproge Monike Jelinčič, je vedel že dolgo. Pravi, da za to ni najel detektiva, pač pa mu je dobronamerno povedal znanec. "Če mi ne bi on, bi mi nekdo drug. Pa saj ni čudno, če pride iz postelje ljubimca domov, kako ne bi vedel," je za Reporter razkril Zmago Jelinčič

Kot je povedal že na sodišču, se je njun zakon začel krhati ob koncu leta 2017. Takrat naj bi ga Monika začela zavračati, menda se je ni smel več niti dotakniti. Jelinčič predvideva, da je takrat začela afero z Rokom Mikličem. Povedal je, da je za božič 2017 Monika z njim in padalskimi kolegi odpotovala v Španijo. Ker ji je Zmago rekel, da tako ne bo šlo in da želi, da je družina za praznike skupaj, je božič 2018 res preživela z njim in hčerkama, a je odpotovala za novo leto. Takrat se menda ni javljala niti hčerkama.

Jelinčič naj bi ji že leta 2017 rekel, da lahko odide, a da naj prej podpiše papirje, da mu vrača darilo velike vrednosti, dobrih 600 tisoč evrov, ki jih je za nakup parcele nad Semedelo podaril leta 2011, darilno pogodbo sta sicer podpisala leta 2014. Monika naj bi mu takrat odvrnila, da tega ne bo podpisala. Vse skupaj se je nato vleklo do junija letos, ko je Monika Zmaga povabila na večerjo v Intercontinental  in mu povedala, da se domov ne vrača več in da gre drugam, kjer ima svoje stanovanje. "Dejansko se je preselila k svojemu ljubimcu na Črnuče, kot sem izvedel ob poizvedovanju na upravni enoti Ljubljana. Ves čas je bilo vse načrtovano," je za Reporter povedel Jelinčič. 

Zmagu ni vseeno, da sta z njim stike prekinila tudi Monikina starša, za Reporter pa je še razkril, kako sta se z ženo, s katero sta poročena 16 let, spoznala. To se je zgodilo v ljubljanskem Turistu, na eni izmed zabavnih prireditev, kjer sta se zapletla v pogovor. Kasneje jo je poklical v službo, sledil pa je romantičen izlet v Pariz. 

Komentarjev 15
  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 20:18 26.november 2019.

    Zmago si je kurbico v parlament pripeljal in sedaj obtožuje ženo za prevaro......

  • fiston 16:33 26.november 2019.

    Groza kaki klošarji lahko pišejo članke. Namesto 600.000 evrov napiše 600 evrov, pa še nov koledar izumi, kjer ima junij 31 dni. A bo še dobil kako nagrado za inovacijo, namesto da bi se mu zahvalili s knjižno nagrado v ...prikaži več obliki delovne knjižice, če jo sploh ima in z brco v rit.

  • peromornar 13:59 26.november 2019.

    Vse ki tukaj komentirate - lopato v roke, pa krampat! Boli me levo j...e za plemenitega plesalca in njegovo bivšo kuro

Sorodne novice