Magazin > VIP
70724 ogledov

Zmago Jelinčič se je odzval na besede ženinega novega partnerja

zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič Saša Despot
To si poslanec misli o javnem pismu novega partnerja svoje soproge Monike Jelinčič, s katero sta trenutno v ločitvenem postopku.

Ločitvena vojna zakoncev Jelinčič je v ponedeljek dobila nove razsežnosti, ko naj bi se v incident z odvetnikom zapletel novi partner Monike Jelinčič, podjetnik Rok Miklič, ki naj bi odrinil odvetnika in mu vzel davčni spis. Miklič po drugi stani trdi, da je sam žrtev fizičnega napada in obrekovanj, zaradi česar naj bi že vložil kazenske ovadbe. 

Miklič je v sredo na Facebooku objavil javno pismo, v katerem pa se ni le zanikal obtožb za ponedeljkov napad, temveč je izpovedal tudi svojo ljubezen do Monike. Celotno pismo si lahko preberete tukaj, saj ga je podjetnik do danes že odstranil s svojega Facebook profila. 

In kaj na pismo ženinega novega partnerja pravi Zmago Jelinčič? "Kaj naj komentiram, to je on objavil, to je njegovo razmišljanje. Čudno pisanje, zblojeno, nekonsistentno, kot da ne bi bil čisto priseben, ko je to pisal. Za odraslega človeka to ne gre, to je blebetanje nedoraslega mladeniča. Tragikomično," je povedal. O navedbah, da je Miklič Jelinčičevo rešil okov pa dodal: "To so pa res veliki okovi, da dobi tako darilo in da sem ji kupoval stvari. Moniki je ogromno pomenilo, da ima urejene finance, da ima denar za čevlje in obleke, saj to se vidi. Kakšni okovi so to bili, da imava dva otroka? Vedno sva bila skupaj, vozil sem jo povsod naokrog, po svetu, na službene poti. To je bedarija, da sva bila v zakonu odtujena. Pred Rokom ni bilo nobenih skokov čez plot, z nobene stani." Jelinčič je z darilom mislil na dobrih 600 tisoč evrov, ki jih je ženi za nakup parcele podaril leta 2011 in ki jih sedaj želi nazaj. 

Komentarjev 20
Sorodne novice