Magazin > VIP
42952 ogledov

Zmago Jelinčič: Ne more mi več preprečevati stika z otroki

zakonca Jelinčič na sodišču Anže Petkovšek Zakonca Jelinčič na sodišču zaradi premoženja po ločitvi.
Sta zakonca Jelinčič, ki trenutno na sodišču bijeta ločitveno vojno, uspela doseči vsaj dogovor glede hčerk?

V začetku novembra je poslanec Zmago Jelinčič, ki se po 16 letih zakona ločuje od soproge Monike Zupanc Jelinčič, novinarjem razkril, da mlajše hčerke ni videl že dva meseca. "Ni enostavno, predvsem zaradi punčk, mene to me prizadene, ne želim pa, da to vpliva na punčki. Komuniciramo preko odvetnikov, žal zelo malo preko otrok, kajti Monika mi onemogoča stik s hčerkama. Aleksijo Iris sem videl po dveh mesecih, s starejšo hčerko Aleksandro Tiso pa se često vidim, ampak imam občutek, da zelo intenzivno dela na tem, do bi hčerki odvrnila od mene," je razkril takrat.

Na petkovi obravnavi pa je novinarjem povedal, da sta z Moniko uspela doseči dogovor vsaj glede otrok: "Dosojeno je, da je skrbništvo skupno, tako da ne more več preprečevati stika z otroki. Moram reči, da s punčkama se dobivam in moram reči, da sta zelo srečni, da se dobimo. Oba sva želela polno skrbništvo, a so določili, da imava skupno. Jaz se s tem strinjam, bistveno je, da se ne dela proti želji otrok in kaj na svojo roko. Ker je bil že poskus, da bi se mlajša hčerka prepisala iz šole Prežihov Voranc na šolo v Črnučah in take zadeve."

Kaj se je v petek še dogajalo na sodišču, pa si preberite tukaj.

Komentarjev 8
  • minimaxi 17:07 09.december 2019.

    Ne dsj se Zmago. Ex kuzlo zbrcat

  • Onlytime 12:52 09.december 2019.

    Daj, daj, no Zmago! Če bi te punčki želeli videti, bi že poskrbeli za to. Dovolj sta veliki. Ne razumem pa vaju, zakaj se ločujeta v javnosti, če te tako skrbi za punčki. Karkoli preberem o vaju, si vedno samo ...prikaži več ti na sceni. O Monikinih izjavavah za javnost ni ne duha in ne sluha. Ne vem no, če te res toliko skrbi za punčke. Tudi oni dve sta deležni drugačnih pogledov ljudi, ki ju obdajajo, kot sta jih bili prej. Zagotovo čutita tvojo ločevanje v javnosti. Bolj diskretno to ne bi šlo? Seveda bi.

  • gustl 12:13 09.december 2019.

    Zmago, prav imaš...zakaj bi se pustil...??? Jaz se tudi ne bi...

Sorodne novice