Magazin > VIP
109934 ogledov

Pri tej odločitvi sodišča je zmagala Monika Jelinčič

Monika Jelinčič Saša Despot
Zmago Jelinčič na sodišču v Kopru ni dosegel svojega …

Ločitev zakoncev Jelinčič se nadaljuje v številnih sodnih bitkah. Vse so povezane tudi z vilo na Primorskem, ki jo je Monika pred leti na dražbi kupila z denarjem, ki ji ga je podaril Zmago. Zakonca na odločitev ljubljanskega sodišča, ki odloča o tem, ali mora Monika darilo velike vrednosti soprogu vrniti ali ne, še čakata, je pa vmes prišlo do incidenta, ki ga je Zmago reševal na sodišču v Kopru.

Monika je v vili nad Semedelo namreč izključila vodo in elektriko, saj želi, da se vsa dela na objektu ustavijo, dokler ne bo znana odločitev sodišča. Zmago se s tem ne strinja, saj pravi, da se s tem, ko dela stojijo, na objektu dela škoda. Zaradi tega je Moniko prijavil zaradi motenja posesti, a je koprsko sodišče odločilo, da v tem primeru ne gre za motenje posest in Jelinčičevo tožbo zavrglo, prav tako pa mora Zmago Moniki povrniti pravdne stroške tega postopka, ki znašajo dobrih 800 evrov. 

Monika in Zmago, ki sta uradno še vedno poročena, se bosta na sodišču ponovno srečala v sredini marca, ko se bo začel ločitveni postopek, kot pravi poslanec.  

Komentarjev 5
  • jozicamurn 17:52 21.februar 2020.

    Kurbica, ki je mislila, da se bo naš dragi Jelinčič prej stegnil, da bo uživala v sadovih mlajšega. Premišljeno dejanje od samega začetka z namenom. Takih kurbic mi ni žal, kajti družina je sveta in potrebo je vztrajati, ne pa ...prikaži več iskati možnost lahkega izhoda.

  • ode 08:26 13.februar 2020.

    Po zgledu tajkunov in mafijcev je del svojega premoženja sumljivega izvora prepisal na bližnje sorodnike, da bi ga zaščitil pred sicer nesposobno roko pravice. Toda nikoli ne veš...Pozabil pa je, da ga baba ni vzela zaradi njega samega, ampak zaradi ...prikaži več njegovega premoženja ali celo samooklicane titule Plemeniti, ki naj bi bila dedna. Ker naj bi, seveda, on škripnil pred njo, bi potem ona postala Plemenita - že čez kakšnih 10 ali 15 let.

  • andrej084 09:28 12.februar 2020.

    Pameten moški, pametna ženska: ROMANCA Pameten moški, neumna zenska: AFERA Neumen moški, pametna ženska: POROKA Neumen moški, neumna ženska: OTROK