Magazin > VIP
14595 ogledov

Zmago Jelinčič: "Zaenkrat nič ne težim"

Peter Fašun, Zmago Jelinčič Saša Despot
Ali je poslanec že dobil odločitev sodnice?

Ta mesec naj bi bilo znano, kako je o primorski vili Zmaga in Monike Jelinčič odločila sodnica. Bo luksuzna nepremičnina pripadala le poslancu ali jo bo delil z ženo, s katero sta že od lanskega leta v postopku ločitve. Zmago pravi, da odločitve še ni prejel, a da jo pričakuje še ta mesec. Veliko bolj složna pa sta zakonca glede svojih otrok. 

"Sem v kontaktu s punčkama. Vesel sem, kadarkoli ju srečam in kadarkoli prideta k meni. Vidimo se, ko se otroci odločijo, zaenkrat nič ne težim. Aleksija Iris je bila že večkrat pri meni, Aleksandra Tisa tudi. Potem bomo pa videli, kako bo. Ko bo zadeva dokončno odločena, bomo se bomo bolj definirano odločali, katere dneve bosta pri meni. Do takrat pa zaradi otrok nočem nič težiti in pritiskati," pravi Jelinčič, ki za hčerki še vedno skrbi tudi finančno: "Dal sem jima za novo leto in rojstni dan. O denarju ne bi govoril, a bilo je nekaj sto evrov za vsako."

Ker odločitev sodišča glede primorske vile še ni znana, stojijo tudi vsa gradbena dela na objektu. "Ko je sodišče že izdalo odločbi, da se stanja na posestvu ne sme spreminjati, je ona od elektra in vodovoda zahtevala, da oboje izklopijo. S tem je bila v prekršku, prav tako pa so v prekršku vodovodarji in električarji, ki so to naredil, kljub temu da ne bi smeli. Še zadaj nimam priklopljene ne elektrike, ne vode, tako da se v bistvu dela škoda. Hec je v tem, da je tudi Monika govorila, da bo to za punčki, a kot kaže nimata punčki nič pri tem. Ker, če bi bilo za punčki, bi rekla naj se naredi čim več in čim prej, ne pa da uničuje. To je drug namen, pobasati vse skupaj, prodati in se fino imeti," je še vedno prepričan Jelinčič, ki ga skrbi za finančno prihodnost svojih otrok, poskrbeti želi tudi za starejšega sina, ki ga ima iz prvega zakona. "S sinom se bova še pogovorila, v bližnji prihodnosti se morava dobiti, a najprej moram rešiti to zadevo. To je vse moje in potem gre mojim otrokom, Monika nima pri tem nič, ni nič prispevala in doprinesla," še dodaja. 

Komentarjev 1
  • sam50 08:53 21.januar 2020.

    Padalec je pa sinoči na POP tv dobil 5minut za sproščanje svojih frustracij,ki jih doživlja zadnje čase , se je pa ob njegovih izjavah,primernih zgolj na kakšno vaško veselico,kjer je obilica alkohola že storila svoje,komaj zadrževal izbruha zadovoljstva tisti,ki ni ...prikaži več nikdar občutil žuljev vojaškega škornja,mislim,da je bil v nekem trenutku celo zelo blizu orgazma....

Sorodne novice