Magazin > VIP
21046 ogledov

Zmago Jelinčič zaradi motenja posestvi na sodišču

zakonca Jelinčič na sodišču Anže Petkovšek Zakonca Jelinčič na sodišču zaradi premoženja po ločitvi.
Včeraj sta se na koprskem sodišču spet srečala zakonca Jelinčič.

"Ravnokar sem na sodišču, kjer je potekala obravnava zaradi motenja posestvi, saj je Monika na hiši odklopila elektriko in vodo in s tem onemogoča delo na objektu, zaradi česar nastaja škoda,“ je za Žurnal24 povedal Jelinčič, ki ženo toži za vračilo darila velike vrednosti v višini dobrih 600 tisoč evrov, s katerim je Monika kupila parcelo na Primorskem, na katerem stoji omenjena hiša.

Lastnica hiše je uradno Monika, na njej pa je plomba. "To jo boli, saj je zaradi tega ne more odtujiti. Ne verjamem ji, ko pravi, da želi hišo za hčerki. Če bi bilo tako, bi želela, da hišo čim prej in bolje dokončam. Ona bi jo rada prodala čim prej in denar obdržala,“ meni Jelinčič.

Odločitev sodišča bo znana v roku 30 dni.

zmago jelinčič, monika jelinčič Magazin Tako sta si Zmago in Monika razdelila najbolj vredno kar imata!

Že poznate Joongloo?

Komentarjev 4
  • fiston 16:37 01.februar 2020.

    No ja, če je res gor plomba, potem ni čudno, če je odklopila vodo in elektriko, to na sodišču traja leta in leta, pa plačevati leta in leta one prispevke. No če je gor plomba, ne vem kaj bi Jelinčič ...prikaži več tam delal, v tem primeru bi on motil posest. Ampak še vedno je uradno lastnica žena, tako da brez njenega dovoljenja sploh ne bi smel nič delat. Nakladač prve klase. Še ona poslanka je ugotovila, da je ravno toliko dedca, ker hodi na moško stranišče.

  • mici79 14:20 01.februar 2020.

    ok, teh lažnih profilov, ki vabijo na njihove strani je pa že malo preveč, a nimate za enega administratorja, ki bi to malo sproti brisal. Pod enim včerajšnjim člankom jih je 8.

  • Avatar Leon
    Leon 10:24 01.februar 2020.

    Zmagec ,pošlji twit in ga objavi tako kot to počne jajo.

Sorodne novice