Magazin > VIP
3369 ogledov

Je Severinino srce osvojil mladi vinar?

Severina mediaspeed
Šušlja se, da je to njena nova ljubezen …

Balkanska zvezdnica Severina Kojić (48), ki je že dobrega pol leta odtujena od svojega soproga Igorja (33), čeprav svoje zveze ne komentirata in sta uradno še poročena, naj bi že imela ogledanega novega mladca, kot pišejo srbski in hrvaški mediji. 

Po pisanju srbskega Starsa naj bi se zbližala z mladim vinarjem Tomislavom Voštinićem (38). Severina je 19. septembra na njegovo moderno vinsko posestvo, ki je od Zagreba oddaljeno le pol ure vožnje, povabila svoje prijatelje, kar je objavila tudi na Instagramu. Mladi vinar pa je bil avgusta gost na spletnem portalu Severinine dobre prijateljice, nekdanje manekenke Ive Radić, in takrat povedal, da je za njih vinarna veliko več in da z naravo živijo vsak dan, njene lepote pa pretakajo v vsakodnevno življenje. 

Kaj se torej dogaja v ljubezenskem življenju slavne pevke? Njeni sosedi pravijo, da soproga Igorja na njenem naslovu v Zagrebu niso videli že od februarja, mu je pa Severina za rojstni dan javno čestitala na Instagramu. Počilo naj bi med prvim valom koronavirusa, ko je Seve mesec dni preživela v Beogradu pri soprogovih starših, v Zagreb pa se je nato vrnila sama in večino poletja s prijatelji preživela v rodnem Splitu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Komentarjev 3
  • Ender3 15:16 25.november 2020.

    In zakaj, nisem jaz ...vinar? 😥

  • ferdo2 13:19 25.november 2020.

    Nehajte že to staro gospo vlačit po slovenskih časopisih.Saj veste kaj pravijo naši,da se je potrebno fokusirat na zahod in ne na uzhod.

  • janez60 09:40 25.november 2020.

    Več kot popiješ lepša je. Mora pa biti začetna doza kar velika.

Sorodne novice